Grotemarkt beraad
Image default
Onderwijs

The Square Mile zakelijke taalcursus

Heeft u een functie waarbij u regelmatig communiceert in een buitenlandse taal? Dan kan een zakelijke taaltraining uitkomst bieden. Het leren van een andere taal kan lastig zijn, dus het is prettig als u hierbij de juiste begeleiding krijgt. Daarnaast is de taalkennis die u nodig heeft waarschijnlijk erg specifiek. Deze moet gericht zijn op uw functie en de branche waarin u werkzaam bent. Daarom biedt taleninstituut The Square Mile taalcursussen op maat aan bedrijven. Bij ons geen standaard lespakketten, maar afgestemde trainingen en persoonlijke aandacht. Op deze manier worden de beste resultaten behaald, waar u ook op lange termijn plezier van heeft. 

 

Online taaltraining wanneer het u uitkomt

The Square Mile werkt met trainers die hun vak verstaan. Zij zijn native speakers en hebben veelal ervaring in uw branche. Dit zorgt er niet alleen voor dat zij u hun taal optimaal kunnen bijbrengen, maar ook dat ze weten welke taalkennis voor u van pas komt in de praktijk. Al jarenlang verzorgen wij taaltrainingen bij bedrijven door heel Nederland. We geven trainingen bij u op de werkvloer, individueel of in een groep. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het volgen van een online taaltraining. Dit zorgt ervoor dat u altijd en overal aan uw taalkennis kunt werken, ook als u veel onderweg bent.

 

Kies uw taal en vakgebied

Of u nu uw zakelijke taaltraining online wilt volgen of incompany, bij The Square Mile is veel mogelijk. We bieden trainingen in veel verschillende talen, van Engels, Duits en Frans tot minder gebruikelijke talen zoals Chinees, Arabisch of Pools. Door onze grote verscheidenheid aan trainers, kunnen we altijd de juiste voor u vinden. Onze taaltrainingen zijn daarnaast gericht op verschillende vakgebieden. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij gaan voor u aan de slag met het samenstellen van een passende training.

https://www.thesquaremile.nl/