Grotemarkt beraad
Image default
Onderwijs

online CKV dag

Online CKV dag 

Inmiddels is het september, de maand waarbij veel mensen het idee hadden dat het “nieuwe normaal” verleden tijd zou zijn. Niets in minder waar natuurlijk, we leven nog altijd altijd met de maatregelen die het corona-virus met zich meebrengt en moeten creatief zijn als we dezelfde doelen willen behalen als voorheen. 

 

Een van die doelen kan zijn dat alle leerlingen op uw school dezelfde aandacht krijgen als voorheen. Of dat ze evenveel uitgedaagd en gemotiveerd worden als voorheen. Voor een middelbare school kan dit erg lastig zijn. Hiervoor is CKVdag.nl opgericht. Met het doel om dezelfde doelen van middelbare scholen te verwerkelijken alsof er niks aan de hand is. Hoe doen we dat? We organiseren kwalitatieve workshops op afstand. Onze workshop docenten zijn professionals en weten hoe zij les moeten geven via een digitaal medium. Deze workshops kunnen zowel hybride als volledig digitaal worden gegeven. Bij een hybride variant is alleen de workshop docent digitaal verbonden en zijn de leerlingen op school. Afhankelijk van de wens van de school en de maatregelen van dat moment heeft ckv dag altijd een passende oplossing.

 

Online workshop Beatmaking 

Alle online workshops beginnen eerst met een test, hierbij wordt te techniek gecheckt en gezorgd dat de workshop ongestoord kan beginnen. De workshop Beatmaking begint met een uitleg van de docent wat beatmaking precies is, hoe het gedaan wordt en waar het allemaal voor gebruikt wordt. Tijdens deze workshop gebruiken de leerlingen een gratis online beatmaking programma die gemonitord wordt door de workshopdocent en een docent van school.  

Deze workshop is een fijne workshop om op afstand te geven, er wordt namelijk bezig gegaan met het maken van een digitaal product. In principe kan deze workshop met de zelfde kwaliteit gegarandeerd worden dan als deze in het echt gegeven zou worden. 

Bent u benieuwd welke workshops wij allemaal nog meer hebben? Neem een kijkje op onze website of klik op een van de links in de tekst. 

 

https://ckvdag.nl