Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

Samen met Attractivate succesvol de datingmarkt in

Ben jij weer gaan daten of wil je hier weer aan beginnen? Maar is de drempel om te starten erg hoog omdat jouw date ervaringen nou niet bepaald de beste zijn? Is het je nooit gelukt om een vervolgdate te krijgen, sla je vrij snel dicht tijdens een date, weet je je geen houding te geven of ben je onwijs zenuwachtig? Kom dan snel een online dating cursus volgen via Attractivate! Na de cursus zal jij veel zelfverzekerder zijn en leuke dates gaan ervaren.

5 redenen om op date te gaan

  1. Tijdens het daten ontdek jij hoe jij in de markt ligt. Moet je nog ergens aan werken of gaat het lekker? Het werkt motiverend om te weten waar jij staat, of je nog kunt groeien en waar je aan kan werken.
  2. Je traint je sociale vaardigheden. Ieder persoon is anders, iedereen kijkt en reageert anders op en naar dingen. Je leert hoe je het beste kan reageren op andere meningen, wordt communicatief sterker en wordt socialer. En dit alles is zeer aantrekkelijk voor andere mensen!
  3. Activiteiten samen doen is veel leuker. Het is gewoon veel gezelliger om samen met iemand naar de bioscoop, uit eten, te gaan bowlen of andere dingen te ondernemen. In je eentje is dit maar saai. Je hebt een leuke avond, leert nieuwe mensen kennen en wie weet houd je er wel een relatie aan over.
  4. Samen zijn maakt gelukkiger. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die een relatie hebben zich gezonder voelen en gelukkiger zijn dan mensen die alleen zijn.
  5. Met daten heb je niet alleen kans op het vinden van een liefdesrelatie. Het kan ook zijn dat je een ontzettend goede vriendschap overhoudt aan jouw date. Iemand die een maatje voor het leven is, waar je alles mee kunt bespreken en waarbij je altijd terecht kunt. Niets belangrijker dan het hebben van goede vrienden.

Persoonlijke hulp

Wil jij het liefste persoonlijk op weg geholpen worden naar goede dates? Ook dat kan bij Attractivate. Datingcoach Cees gaat graag met jou aan de slag om van jou een succesvolle dater te maken!

https://www.attractivate.nl/