Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

Tandartsapparatuur inclusief installatie bij AllDent

De mooiste tandartsapparatuur, die voor u geïnstalleerd wordt, inclusief advies voor uw praktijkinrichting? Dit vindt u allemaal bij All Dent. Wanneer u plannen heeft om een nieuwe tandheelkundige praktijk op te richten om misschien vindt dat uw huidige praktijk toe is aan wat vernieuwing, is het nodig om nieuwe tandartsapparatuur aan te schaffen. Bij All Dent vindt u naast de beste apparatuur ook een fantastische service. 

De inrichting van tandartsapparatuur

Wanneer u het idee kreeg om nieuwe tandartsapparatuur aan te schaffen had u er misschien nog niet aan gedacht dat de inrichting van uw praktijk een grote rol hierbij speelt. Het is voor uzelf als tandarts belangrijk hoe uw praktijk is ingericht, maar ook zeker voor uw patiënten. Bij een tandartsbezoek is het voor veel patiënten belangrijk dat ze zich in een rustige omgeving bevinden. AllDent wilt u graag helpen met het creëren hiervan.

Het kan natuurlijk zijn dat u zelf al ideeën heeft wat betreft hoe u uw praktijk in wil richten en waar u uw nieuwe tandartsapparatuur neer wilt zetten. Dan is het natuurlijk mogelijk om deze mee te nemen in de ontwerpen. Maar u kunt het ook geheel overlaten aan de ontwerpers van AllDent, want daar bent u zeker in goede handen. Zij zullen de meest prettige werkomgeving voor u creëren voor u, en een veilige omgeving voor uw patiënten. 

AllDent verzorgt uiteraard de tandartsapparatuur voor u, maar ook de schetstekeningen voor de inrichting van uw praktijk, de service, de installatie en de officiële documenten. Daarnaast heeft u nog verschillende opties wat betreft de aanschaf van de tandartsapparatuur. Het is mogelijk om deze gelijk te betalen, maar er zijn ook leasemogelijkheden. Hier kunt u naar vragen, en eventueel een afspraak over maken. De medewerkers van AllDent doen er alles aan om het u zoveel mogelijk naar wens te maken.

Meer informatie over de tandartsapparatuur van AllDent

U kunt AllDent natuurlijk altijd vragen naar de mogelijkheden wat betreft tandartsapparatuur. U kunt hierover e-mailen of bellen, of eventueel al een offerte aanvragen zodat u een duidelijk overzicht van de kosten. Voor een betere indruk van de tandartsapparatuur kunt u ook langskomen in de showroom.