Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

Ervaar de voordelen van een cementdekvloer met wapening

Heeft u een werkplaats met een vloer die zwaarder belast wordt? Dan is het een goed idee om een cementdekvloer in Boekel met wapening aan te laten leggen door Multi Vloeren Brabant. Dit bedrijf legt op professionele wijze een cementdekvloer met wapening aan. Hierbij maken ze gebruik van glasvezel netten in plaats van de metalen netten waar andere bedrijven mee werken. Dit doen ze omdat dit materiaal veel minder aanmaakwater veroorzaakt, wat ten goede komt aan de sterkte van de cementdekvloer. Met name wanneer een cementdekvloer zichtbaar blijft, wordt wapening aanbevolen door de specialisten uit Boekel. Dit houdt in dat er geen parket of tegelvloer overheen komt. De cementdekvloer wordt in twee lagen aangebracht, waarbij de wapening na het aanleggen van de eerste laag geplaatst wordt. Het grote voordeel van deze werkwijze is dat de mortel ook beter is verdicht.

Laat uw vloerverwarming infrezen

Niet alleen voor het aanleggen van een cementdekvloer neemt u contact op met Multi Vloeren Brabant uit Boekel. Ook voor het infrezen van uw verwarming bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. Sinds 2001 is dit bedrijf werkzaam als vloerspecialist, waarbij ze de mooiste en hoogste kwaliteit vloeren plaatsen. Wanneer u een nieuwe vloer aanschaft is dat het perfecte moment om een vloerverwarming te laten infrezen. Multi Vloeren Brabant werkt hiervoor samen met een betrouwbare partner, die gespecialiseerd is in verwarmingselementen. Zo laat u met een gerust hart uw vloerverwarming infrezen.  

Vraag direct een gratis offerte aan

Heeft u interesse in een cementdekvloer met wapening of het laten infrezen van een vloerverwarming door deze specialisten? Neem dan contact op met het bedrijf en vraag vrijblijvend een gratis offerte aan. Zo bent u snel op de hoogte van de kosten en zit u nergens definitief aan vast. Dat is de service die u kunt verwachten bij Multi Vloeren Brabant.