Grotemarkt beraad
Image default
Huishoudelijk

Redenen waarom je je sloten moet re-keyen

Overbodig om aan te geven, is dat sloten de eerste grens zijn die ongenode gasten tegenhoud. Je kunt niet om het feit heen dat veiligheid thuis begint, dat is een vaststaand gegeven. Het is een van de goedkoopste en beste verzekeringen die je hebt om een zorgeloos en gelukkig leven te lijden. Het maakt niet uit of het gaat om je huis of eigen zaak, je zou altijd advies moeten vragen van een Rotterdamse professionele slotenmaker zoals www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam Redenen hiervoor zijn:

 Net verhuisd naar een nieuw huis: een van de eerste dingen die je moet doen als je verhuist bent naar een nieuw huis is om al je sloten te laten re-keyen omdat je nooit weet wie er toegang heeft tot de sleutels en of ze die tegen je gaan gebruiken. Daarom is het beter om voorzorgsmaatregelen te nemen dan later  achteraf op de blaren te zitten.

Je bent je sleutels verloren: als je je sleutels echt kwijt bent of ze zijn ergens zoekgeraakt moet je zeker je sloten laten re-keyen, zelfs als je je sleutels later weer terugvindt. Dit is omdat iemand heel snel afdrukken van je sleutels kan maken en daarmee in je huis of kantoor kan inbreken. In dat soort situaties is het beste om de code van de sloten te veranderen om de veiligheid van je huis en bedrijf te waarborgen.

Je huisgenoot verhuist: als je huisgenoten hebt en ze verlaten om wat voor een reden dan ook het huis, zou je de sloten moeten re-keyen zodra ze zijn vertrokken. Dit is omdat je nooit weet of je jouw dingen mee zullen nemen, zelfs nadat ze verhuisd zijn. Daarom is het beter om voorzorgsmaatregelen te nemen dan later spijt te hebben.

Je hebt geen goede sloten:  in de meeste gevallen gebruiken mensen sloten van slechte kwaliteit, die makkelijk geopend kunnen worden door meerdere sleutels, die je in een lastig parket kunnen brengen. Als je te licht denkt over d veiligheid van je huis of bedrijf en je gebruikt dit soort sloten is het hoog tijd dat je ze re-keyt en wel zo snel mogelijk. Je kan niets aan het toeval over laten en een re-key is de beste manier om jezelf en je geliefden veilig te houden.

Volgens locksecure.nl (Rotterdam) Maken alle bovenstaande punten duidelijke dat je je sloten moet re-keyen – toch? Dus de volgende keer wanneer je jezelf in een van de hierboven situaties terugvind is het beter om gelijk je sloten te laten re-keyen.