Grotemarkt beraad
Image default
Huishoudelijk

Kwaliteitslampen koop je bij Direct Lampen

Voldoende licht in huis is belangrijk. Als je leest, werkt of hobbyt bij een goede lamp spaar je je ogen. Je kunt kiezen voor een lamp boven het bureau, een tafellampje op het bureau, een staande lamp naast het bureau of een muurlamp bij het bureau. Van alle vier de modellen krijg je een voorbeeld.

We beginnen met een compacte lamp die je op het tafelblad kunt plaatsen: Trio Leuchtens Berry. Dit is een modern antracieten lampje van 33 cm hoog. De diepte, breedte en diameter zijn 13 cm. Berry is gemaakt van duurzaam kunststof, hij weegt nog geen kilogram. De lamppoot is flexibel; je kunt ‘m naar links, rechts, boven en onder draaien. De lamp heeft een SMD-fitting inclusief lichtbron. Met energieklasse A+ is Berry energiezuinig.

Een functioneel exemplaar uit de hanglampen collectie van Direct Lampen is Robin, tevens van het Trio Leuchten label. Hij beschikt over vier lampen die je op gelijke hoogte, maar ook afzonderlijk hoger of lager kunt hangen. De lamp is gemaakt van metaal, de lampenkapjes van rookglas. Je bedient Robin met een wandschakelaar en externe dimmer.

Is er voldoende ruimte naast de werktafel om een lamp te plaatsen? We raden Edward van Light & Living van harte aan. Deze staande lamp is er in vier varianten: eikenhout met koper, roestkleurig, grijs en beukenhout met wit. De laatste omschrijven we kort. De 163 cm hoge lamp oogt landelijk. Edward is een praktisch model dankzij de kantelbare kap. In de E27 fitting kun je lichtbronnen tot 60W kwijt.

We sluiten af met een lamp om aan de muur te bevestigen. De wandlamp Rajka van Steinhauer: een modern exemplaar van metaal en glas. De afmetingen op een rijtje:

hoogte 5 cm, diameter 9 cm, diepte 13 cm. De kap heeft de volgende maten: hoogte 4 cm en  diameter 9 cm. Rajka beschikt over een ingebouwde LED-module en een externe dimmer.

We hopen je enthousiast te hebben gemaakt voor de aanschaf van een nieuwe lamp. Heb je nog vragen of wil je meer tips? De klantenservice van Direct Lampen zit voor je klaar! Kijk op www.directlampen voor de contactgegevens.

https://www.directlampen.nl