Grotemarkt beraad
Image default
Financieel

E-boekhouding, online boekhouden van overal ter wereld

Heb je wel eens gehoord van een e boekhouding, of wilde je er altijd graag al meer over weten? E bookhouding is het bijhouden van een online boekhouding middels handige boekhoudsoftware, zodat de boekhouding overal ter wereld up to date gehouden kan worden met de pc, laptop, tablet of zelfs met een app op de smartphone.

Dit kan allemaal met de handige boekhoudsoftware van e-boekhouden. Het is een zeer interessant online boekhoudpakket voor vrijwel elke ondernemer, met lage tarieven, een eenvoudig systeem waar iedereen direct mee kan werken en een goede klantenservice in het geval dat er toch nog vragen mochten zijn.

Je logt online in met je gebruikersnaam en wachtwoord en alles staat al voor je in de cloud. Zo kun je altijd en overal je administratie inzien en bijwerken, zelfs als je op reis bent. Met de app op de smartphone kun je ook nog een vlug overzicht zien van je cijfers en zelfs een foto van een bonnetje of factuur maken en deze direct uploaden in de boekhouding. Zo weet je zeker dat je je declaraties niet gaat vergeten!

Daarnaast heeft het systeem ook nog eens zeer handige koppelingen. Niet alleen met je bank, maar ook met de Belastingdienst, je eventuele webwinkel of met een apart factuurprogramma. Zo bespaar je veel tijd en zal je administratie zeer nauwkeurig zijn.

Al met al een zeer handig boekhoudprogramma dat al vanaf €7,95 per maand te gebruiken is (en vergeet de gratis proefperiode niet!).

Boekhoudsoftware vergelijken kun je doen op boekhoudprogramma-vergelijken.com, dé website met het handigste overzicht en reviews van alle bekende online boekhoudprogramma’s.

https://www.boekhoudprogramma-vergelijken.com