Grotemarkt beraad
Image default
Financieel

Op zoek naar hypotheek met BKR?

Heb jij een BKR-registratie? Dat hoeft niet altijd een probleem te zijn, maar soms is het daardoor moeilijker om een hypotheek af te sluiten. Misschien ben je van plan om een mooi huis aan te kopen met je geliefde? Dan heb je natuurlijk een hypotheek nodig. Met een BKR-registratie kunnen verschillende hypotheekverstrekkers je afwijzen. Dat is natuurlijk erg vervelend. Gelukkig hoeft dit niet altijd het geval te zijn. Via onze website is het mogelijk om te zoeken naar een hypotheek met BKR. In dit artikel gaan wij dieper in op de voordelen van onze service. Lees daarom snel verder.

 

Informatieve blogs

In de eerste plaats vind jij op onze website informatieve blogs van echte experts. Deze kun je gratis lezen op onze website en ze zijn voorzien van veel waardevolle informatie. Onze verschillende adviseurs schrijven regelmatig leuke blogs over de BKR-registraties, maar ook andere onderwerpen worden besproken. Daarbij kun je denken aan overdrachtsbelasting en andere zaken die een belangrijke rol spelen bij de aankoop van een huis.

 

Een handige test op onze website

Iedereen zit uiteraard in een andere financiële situatie. Om je mogelijkheden goed in kaart te brengen, kun je een handige test via onze website doen. Deze test geeft je inzicht in de verschillende hypotheekmogelijkheden. De test duurt enkele minuten en na voltooiing zie je direct de uitkomst en je ontvangt ook nog eens een mail. Is er een hypotheekmogelijkheid op basis van de test? In de mail lees je vervolgens precies wat je moet doen.

 

Uitstekende klantenservice

We begrijpen goed dat je eventuele vragen hebt. Gelukkig hebben wij een uitstekende klantenservice. Onze experts staan je graag te woord. Misschien heb je vragen naar aanleiding van de test of over een geheel andere kwestie. Wil je snel iemand aan de lijn hebben? Dan kun je bellen, maar het is ook mogelijk om te mailen.