Grotemarkt beraad
Image default
Eten en drinken

Ben je op zoek naar leuke paasbrunch recepten? Neem dan een kijkje op Coop.nl!

Op Coop.nl vindt je de lekkerste paasbrunch recepten. Er is hierbij keuze uit verschillende keukens zoals Italiaans, Frans, Amerikaans en Hollands. Tevens kun je een keuze maken uit het soort gerecht. Zo vindt je lekkere broodrecepten, quiche recepten en recepten voor pizza’s en salades. De perfecte brunch maak je dus samen met Coop.

Een voorbeeld van een lekker receptje zijn ‘Gevulde eieren met avocado en dille’. Hiervoor heb je de volgende ingrediënten nodig: 4 stuks eieren, 250 milliliter appelciderazijn, 2 theelepels kurkumapoeder, 1 avocado, 1.5 eetlepel zure room, 1 eetlepel fijngemaakte dille, 500 milliliter water en 2 theelepels zout.

En zo maak je het in 4-handige stappen:

1. Kook de eieren in 10 minuten hard. Laat ze goed schrikken en koud worden onder (koud) stromend water en pel ze. Snijd de eieren in de lengte doormidden en wip voorzichtig het eigeel eruit. Bewaar de helft voor de vulling.

2. Meng in een pannetje het water, de appelciderazijn, zout en kurkumapoeder door elkaar met een garde. Doe hier de eiwitten in en zorg dat ze helemaal onder staan. Laat dit 3 uur staan.

3. Doe voor de vulling de 4 halve eigelen, het avocadovruchtvlees, de zure room, fijngemaakte dille en de appelciderazijn in een kom. Prak alles goed door elkaar, totdat je een gladde crème hebt. Breng flink op smaak met zout en peper. Doe het mengsel in een spuitzak en bewaar tot gebruik in de koelkast.

4. Haal de eiwitten uit hun gele badje en dep ze voorzichtig droog. Vul ze met de avocado-dillecrème en garneer met een klein takje dille.

Wat is een paasBRUNCH eigenlijk?

Wat is een paasbrunch eigenlijk precies en hoe verschilt dit van een ontbijt of lunch? De brunch is eigenlijk een combinatie van een laat ontbijt en een vroege lunch. Het woord stamt uit het Engels en is een samengesteld woord van de woorden breakfast en lunch. Het woord ontstond ergens in de negentiende eeuw. Van origine wordt de brunch geserveerd op de zondagochtend, maar met Pasen mag het ook nog op de maandag hoor :).

Je ingrediënten voor je paasbrunch recepten bestel je handig en makkelijk op Coop.nl

De ingrediënten die je nodig hebt voor je paasbrunch bestel je handig en snel op Coop.nl. De Coop heeft meer dan 300 winkels in heel Nederland, hierdoor heb je altijd snel je boodschappen aan huis. Online boodschappen doen was nog nooit zo gemakkelijk; je selecteert een gewenste Coop winkel, vult je winkelmand met je producten en kiest voor bezorgen of zelf ophalen. Voor 11:00 besteld is de volgende dag al aan huis!

Waar wacht je nog op? Kies lekkere recepten uit voor met Pasen en laat je boodschappen snel thuisbezorgen zodat je aan de slag kunt gaan.