Grotemarkt beraad
Image default
Eten en drinken

Een geschikte cateraar vinden is vanaf nu zo gedaan

Een geschikte cateraar vinden kon vroeger een hele klus zijn. Elke cateraar heeft namelijk zijn eigen specialiteit. Zo voor doet de ene traiteur voornamelijk de catering voor feesten en partijen en ligt de focus bij een andere weer bij de dagelijkse lunch voor bedrijven. Maarja, welke heb jij nodig? Deze cateraar in Purmerend is bijvoorbeeld gespecialisserd in bedrijfscatering.

 

Welke catering zoekt u?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk goed te inventariseren welk type catering u zelf nodig heeft. Viert u een verjaardag of een bruiloft of houdt u een groot evenement op uw werk. Catering voor bruiloften is namelijk heel iets anders dan de gewone borrelhapjes. Hier moet u denken aan de bruidstaart, het buffet, de openingsdrankjes en alles daaromheen moet bijzonder zijn en mooi gedecoreerd. Zoekt u een lekkere catering in Amsterdam voor uw bedrijf, dan is Happie misschien iets voor u. Zij organiseren bij tal van grote bedrijven kerstborrels, congressen of welk andere evenement dan ook. Heeft u een grote buitenruimte ter beschikking op uw werk? Denk dan eens aan een gezellige BBQ. Onze kok komt langs, zet het BBQ buffet voor u op en grilt alle lekkernijen tot in perfectie. 

 

Zakelijke lunch catering?

Het kan ook zijn dat u opzoek bent naar zakelijke catering in Zaandam voor bij de vergadering. Dan is het belangrijk dat iedereen goed en lekker eet, maar niet dat de lunch afleidt van de meeting zelf. Een lunchpakket is hier dan de meest geschikte optie. Deze lunchpakketten kunt u plaatsen op de vergadertafel, zodat iedereen door kan gaan met vergaderen, maar tot even oplaadt of u plaatst het op het buffet. Dan kan iedereen even een pauze nemen en de benen strekken.

Hoe gaat catering bestellen in zijn werk?

Catering bestellen kan tegenwoordig heel gemakkelijk online. Stel; u wilt catering laten leveren in Almere. U kunt tegenwoordig heel gemakkelijk online de menu’s bekijken en in uw winkelwagen plaatsen. Als u verder gaat krijgt u nog enekele vragen; Hoelaat wilt u dat het wordt afgeleverd? Wilt u er borden en bestek bij? En natuurlijk moet u de adresgegevens invullen. Als laatste kiest u een betaal methode en klaar is kees.

De cateraar zal vervolgens op het afgesproken moment bij u voor de deur staan. Heeft u een war buffet bestelt? Dan zet de cateraar dit buffet geheel voor u op in chafingdishes, gerei en alle benodigdheden. Als u heeft genoten van het buffet, kunt u alles weer terugplaatsen in de meegeleverde thermoboxxen en de cateraar komt alles weer ophalen wanneer u dat wilt. Plus! U heeft geen afwas.

https://www.happiedelivery.nl