Grotemarkt beraad
Image default
Eten en drinken

Dit restaurant is een van de betere in Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een restaurant in Bergen op Zoom waar u heerlijk kunt eten? Dan moet u Grieks Restaurant Athene zeker in overweging nemen! In dit restaurant kunt u sfeervol genieten van de allerlekkerste Griekse gerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van gyros, souvlaki of souzouki? Of misschien wilt u wel van zo veel mogelijk vleesspecialiteiten genieten? Dan kiest u natuurlijk voor de mix grill. Bent u meer een liefhebber van gebakken vis? Kies dan voor bijvoorbeeld een glossa, een heerlijke verse zeetong. Of kies voor garides, dit zijn grote garnalen die nog niet zijn gepeld. Waar uw keuze ook naar uitgaat: bij alle gerechten zult u uw vingers aflikken. Sluit het diner af met een van de vele keuzes van de dessertkaart en u heeft een avond volop kunnen genieten van het heerlijke eten dat Griekenland te bieden heeft.

Geniet van de Griekse gastvrijheid

Niet alleen het eten is geweldig in dit Griekse restaurant in Bergen op Zoom, maar ook de ambiance is er een om nooit te vergeten. Grieks Restaurant Athene is authentiek en sfeervol ingericht, waardoor u zich werkelijk in Griekse sferen waant. Het draait bij dit restaurant niet enkel om het menu, maar om de gehele beleving. En dat merkt u als u hier gaat eten! Inmiddels bestaat het restaurant al meer dan dertig jaar. Gedurende deze jaren hebben ze altijd hard gewerkt om het u als gast volledig naar de zin te maken. Op die manier hopen ze de Griekse gastvrijheid goed op u over te brengen.

Reserveer uw tafel vandaag nog

Kunt u niet meer wachten om dit restaurant in Bergen op Zoom eens uit te proberen? Reserveer dan vandaag nog uw tafel, zodat u verzekerd bent van een plek wanneer u langskomt. Reserveren doet u door te bellen naar het restaurant. Het telefoonnummer van Grieks Restaurant Athene vindt u op hun website. Bekijk hier ook alvast de dinerkaart en de tapaskaart en ontdek waar uw voorkeuren naar uitgaan!