Grotemarkt beraad
Image default
Eten en drinken

Zaalverhuur voor een feest in Duiven

Wanneer je binnenkort een feest of evenement wilt organiseren is het handig als u binnen de directe omgeving een zaaltje kunt reserveren waar direct alle voorzieningen op een goede manier zijn geregeld. Bij Welling in Duiven heeft de mogelijkheden om de VIP ruimte te huren en hier ongestoord met vrienden een feest te geven of een evenement te organiseren. Naast de uitstekende keuken en dranken is de VIP ruimte zowel zakelijk als prive te gebruiken. Alle faciliteiten voor een geslaagde avond zijn hier aanwezig. Geluidsapparatuur, LCD scherm, whiteboard en overige presentatiematerialen zorgen ervoor dat er eenvoudig met een carré opstelling een presentatie kan worden gegeven. Maar ook een live band of dj kan op een eigen podium een optreden verzorgen.

Grand café en restaurant

Maar wanneer u een besloten diner wilt organiseren voor een groot gezelschap dan is het zelfs mogelijk om het restaurant hiervoor af te huren. Wilt u een bedrijfsborrel met klanten of personeel organiseren dan kunt u hiervoor het grand café gebruiken. Kortom de mogelijkheden om een unieke gelegenheid in Duiven te reserveren voor uw feest of evenement is eenvoudig bij Welling te organiseren. Ook speciale wensen die u heeft kunt u gewoon aan de eventmanagers doorgeven en hier zal dan vanuit het creatieve team een goede invulling voor de zaalverhuur duiven worden gegeven.

Overige evenementen

Maar ook is de zaalverhuur voor andere gelenheden beschikbaar. Wat dacht u van een bruiloft. Naast dat de locatie een mooie centrale plek is waar u het huwelijk mag voltrekken kunt u hier direct een borrel of een feest organiseren. Ook een receptie geven kan bij welling gerealiseerd worden. Wat dacht u van vergaderen op een locatie die goed centraal bereikbaar is en waar alle faciliteiten voor een geslaagde vergadering aanwezig zijn. Ook is het mogelijk om een event bij ons te regelen of een bedrijfsfeest te organiseren. Kortom zaalverhuur in Duiven is iets wat je regelt bij Welling Duiven.