Grotemarkt beraad
Image default
Eten en drinken

Wilt u tapas kopen? Ga dan naar deze specialist

Tapas kopen van de beste kwaliteit doet u bij Smits Specialiteiten in Rhenen, in de buurt van Veenendaal. Deze specialist heeft een uitgebreid aanbod aan diverse lekkernijen. Ze verkopen niet alleen tapas, maar ook wijn, kaas, vleeswaren, noten, broodspecialiteiten en nog veel meer. U kunt het aanbod zowel online als in hun fysieke winkel bekijken. Al sinds 1992 zijn ze specialist op dit gebied en bieden ze u de lekkerste delicatessen aan. Hun medewerkers hebben veel ervaring in deze branche en veel kennis van de verschillende producten. Zo worden alle producten zelf ingekocht en geïmporteerd. Ze weten dus precies wat ze hun klanten aanbieden en kunnen u hier ook alles over vertellen.

Een uitgebreid aanbod aan zelfgemaakte hapjes

Een specialiteit van deze winkel vlak bij Veenendaal is het bereiden en verkopen van tapas. U kunt ervoor kiezen om zelf tapas samen te stellen en te kopen, maar ook kant-en-klare hapjes behoren tot de mogelijkheden. De meeste hapjes worden door de medewerkers zelf gemaakt in hun eigen keuken. Zo profiteert u altijd van verse producten. U heeft de keuze uit onder andere:

  • Olijven
  • Zalmrolletjes
  • Gevulde pepers
  • Pincho’s
  • Garnalen
  • Gegrilde paddenstoelen
  • Peppadews

Dit is slechts een greep uit het uitgebreide assortiment. Naast deze tapashapjes kunt ook een eigen kaasplank maken of diverse salades met stokbrood serveren. Ook dat valt altijd in de smaak bij tapasliefhebbers. Weet u niet precies welk soort tapas u moet kiezen? Laat dan een tapasplank samenstellen. De medewerkers uit de winkel weten precies welke smaken goed samengaan en verrassen u met een mooie selectie aan lekkernijen.

Neem voor meer informatie contact op

Een feestje of borrel geven was nog nooit zo makkelijk geweest met de lekkernijen van Smits Specialiteiten. Tapas, wijn, kaas en meer kunt u eenvoudig kopen in hun winkel in Rhenen, vlak bij Veenendaal. Daarnaast kunt u het aanbod ook alvast online bekijken. Wilt u tapas kopen of wilt u meer weten over alle producten die zij aanbieden? Neem dan contact op met Smits specialiteiten en ze helpen u verder.

https://smitsspecialiteiten.nl/