Grotemarkt beraad
Image default
Banen en opleidingen

Werken als secretarieel medewerker via een full service uitzendbureau

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag aan de slag als secretarieel medewerker? Dan ben je bij een full-service uitzendorganisatie met vestigingen in de Kop van Noord-Holland aan het juiste adres. Als secretarieel medewerker vervul je een cruciale rol binnen de kantooromgeving van een bedrijf. Dit komt doordat je verantwoordelijk bent voor diverse taken en vaak het belangrijkste aanspreekpunt bent voor zowel medewerkers als externe contacten. Het beroep van secretarieel medewerker is ideaal voor jou als je een veelzijdige professional bent, die er alles aan doet om je collega’s en leidinggevenden zo goed mogelijk te ondersteunen. Voorbeelden van functies die raakvlakken hebben met de rol van secretarieel medewerker zijn secretaresse, personal assistant, managementassistent, secretarieel administratief medewerker en office-manager.

Welke vaardigheden heeft een secretarieel medewerker nodig?

De specifieke taken die je als secretarieel medewerker uitvoert, variëren afhankelijk van de organisatie en afdeling waar je werkt. Het werkgebied is echter zeer divers in alle vacatures voor secretarieel medewerker. Binnen het bedrijf of de instelling waar je werkt, heb je contact met een breed scala aan mensen. Met welke collega’s je nauw samenwerkt, is afhankelijk van je specifieke functie. Als je doortastend bent, vlot kunt schakelen tijdens je werkdag en in staat bent om hoofd- en bijzaken te scheiden, ben je geknipt voor deze functie. Ook komt jouw vermogen om snel aan te passen goed van pas als de dag anders verloopt dan gepland.

Aan de slag bij een gerenommeerde organisatie

Door grondig onderzoek te doen naar beschikbare vacatures voor secretarieel medewerker, vergroot je je kans om bij een gerenommeerde organisatie aan de slag te gaan. Of dit nu in de zakelijke sector is, in het onderwijs, bij een overheidsinstantie, in de zorg of in de juridische sector, elke organisatie heeft behoefte aan goede ondersteuning. De intercedenten van het uitzendbureau in Heerhugowaard, nabij Alkmaar en Zwaag bij Hoorn, nemen graag de tijd om je goed te leren kennen, zodat ze je kunnen matchen met een baan die perfect bij je past. Solliciteren verloopt snel en gemakkelijk via de website, waar je je persoonlijke gegevens kunt invullen en je CV en motivatiebrief kunt uploaden. Natuurlijk kun je ook telefonisch of per e-mail contact opnemen. Wanneer ga jij aan de slag in een boeiende functie als secretarieel medewerker?