Grotemarkt beraad
Image default
Banen en opleidingen

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Engie staat voor energie, technologie en optimisme. Als marktleider in de technische assistentie werken we in Nederland aan toonaangevend projecten met ruim 5700 medewerkers.

Voor het verstevigen van onze positie zijn wij op zoek naar een geoefend en enthousiaste werkvoorbereider werktuigbouwkunde. Ben jij een organisatietalent? als werkvoorbereider bij Engie verzorg je de complete voorbereiding van projecten hierbinnen de dienstverlenende sector. Denk hierbij aan projecten hierbinnen Schiphol, ziekenhuizen, datacenters, banken en vele andere uitdagende omgevingen.

Je takenpakket als werkvoorbereider is veelzijdig : je vraagt bijvoorbeeld offertes aan bij toeleveranciers, houdt de projectadministratie bij, stelt planningen op en bewaakt de kwaliteit en de kosten van meerdere kleine en uiteenlopende projecten of één groter en complexer project. Je werkt gedegen tezamen met andere disciplines en coördineert de werkzaamheden tezamen met je team. Hoe groot een ongelijkheid ook is, als werkvoorbereider ben jij de raadgever voor klanten, leveranciers en collega’s. Het is van gewichtigheid dat je communicatief ingenieus bent, je hebt veel contact met collega’s, maar ook onderhoud je de duurzame klantrelaties.

Een dag uit het leven van een werkvoorbereider werktuigbouwkunde bij engie is nimmer hetzelfde.

Je dag kan er zo uitzien :

Je klapt je computer open en je ziet al soortgelijk verschillende meldingen dat grondstof levert is die je de vorige dag besteld had. wat fijn denk je, dan heeft het uitvoeringsteam toereikend materialen om aan de slag te gaan vandaag! Je pakt een kop koffie en opent de planning. zijn er afgelopen week onverwachte veranderingen geweest in het werk waardoor we nadeel in de programma bezitten? of kijk! We stevenen voor op de planning. het geel je een kick dat het ongelijkheid zich ontwikkelt, elke keer dat je over de bouw van het ongelijkheid loopt zie je weer voortgang. gezamenlijk met de hoofd- onderaannemer bespreek je wat er de komende week gedaan wordt en wat er nog benodigd is aan materialen, manuren en werktuig.

Het blijkt dat er een bijstelling aan het hvac-systeem gedaan moet wordt, net zonder het werkgebied. Je gaat achterspeler naar kantoor en schrijft een draaiboek in bespreking met de andere disciplines, de gast, de onderaannemer en de onderaannemers. De complexe vraagstukken die opkomen en de kritische bijzonderheden uitproberen je zo efficiënt bestaanbaar te tackelen en voor te bereiden. Je portier op de machtiging van het draaiboek, zodat er een werkvergunning verleent kan wordt, alvast bestel je onderwijl de uitrusting materialen.

’s middags is er werkoverleg met de opdrachtgever. Gezamenlijk met de projectleider en de uitvoerder woon je deze samenkomst bij. Aan bod komen de engineering, planning, veiligheid, vergunningen en voortgang. Het blijkt dat er ontwikkelingen zonder de scope zeggenschap bezitten op het project. Jij anticipeert op deze ontwikkelingen en verbindt de verschillende stakeholders, alles om de optimale voorbereiding, tijdige en veilige uitvoering van het ongelijkheid te verzekeren.

Eind van de dag dicht je laptop af met een goed gevoel. er heeft niks de uitvoeren in de weg gestaan!

Wat neem je mee?

Je hebt ( minstens ) een afgeronde mbo-4 onderricht, windrichting werktuigbouwkunde of installatietechniek je hebt cognitie van werktuigkundige hydraulic en hvac. Een onderricht kli-a en/of mrk-a is een pré je hebt ervaring in de werkvoorbereiding van a tot z ( van illustratie lezen tot bekabeling, via inbedrijfstelling naar oplevering ) je hebt aantoonbare ervaring in het specialisme meet- en regeltechniek, met name systeemkennis van priva en cognitie van diverse fabricaten ( veld ) apparatuur je poneert je professioneel op, bent communicatief behendig en vindt het leuk om in teamverband gave projecten te bewerkstelligen we zijn een professioneel bedrijf maar opsporen het gewichtig dat je een gezonde hoeveelheid humor mee brengt je beschikt over analytische vaardigheden, o. A. Om ( inregel ) rapportages te lezen of voor te toebereiden je denkt steevast een stap vooruit en bent proactief je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en komt steevast je afspraken na je wil je verdiepen in alles wat met techniek te maken heeft je houdt verhaal, ook als het druk is · je bent flexibel en je vindt het niet erg om soms een tandje bij te neerzetten als dat nodig is · je bent klantgericht en leeft je in onze klanten en hun behoeften je bent enthousiast en toont initiatief om het elke dag een beetje beter te doen je bent gevestigd in de omtrek van Amsterdam

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw zienswijze telt. Je fabriceren daarbij gedeelte uit van het wereldwijde engie bedrijf, één van de meest innovatieve bedrijven ter aarde.

Behalve voetlicht voor persoonlijke groei bieden we een marktconform merite en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Horig van je functie hoor daar een laptop en lopen bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o. A. Producten en uitjes. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? zo kun je werk en privé reserve goed in balans liefhebben.

Over engie

Engie Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde engie groep. Engie is actief in 70 landen, met wereldomvattend ca. 150. 000 medewerkers. Als groepering is het onze afvaardiging om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. Engie Nederland bestaat uit engie instituten en engie energie. Gezamenlijk voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van b2b en b2c, van kleine tot figuurlijk klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

Bij engie instituten west werken we met een team bazen aan ontwerp, ontstaan, onderhoud & zeggenschap en uitbuiting van technische installaties. We uitlijnen ons op complexe ( nieuwbouw ) projecten, klantspecifieke opdrachten, instituten & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons voorafgaand meeleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/bouw.html