Grotemarkt beraad
Image default
Zorg

Uitstekende fysiotherapie of manuele therapie in Almere

Ben jij op zoek naar uitstekende fysiotherapie in Almere? Zoek dan niet langer verder, want je bent bij Snel Herstel Fysiotherapie aan het juiste adres! Snel Herstel Fysiotherapie helpt je graag verder tijdens je herstel.

Wij beschikken over veel ervaring en weten jou goed te helpen op het gebied van:

Wanneer je ergens in je lichaam veel pijn of last ervaart, kan dit je dagelijks leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Bepaalde taken kun je niet meer gemakkelijk uitvoeren. Dat is vervelend. Gelukkig kan Snel Herstel Fysiotherapie een oplossing bieden.

Of je nu 12 of 70 bent; wij helpen iedereen met klachten die middels fysiotherapie opgelost kunnen worden. Of je nou behoefte hebt aan fysiotherapie in Almere voor je knie, voor je schouder of voor je rug. We luisteren goed naar jouw verhaal, want iedere klacht vraagt immers om een persoonlijke benadering.

Daarbij staan jouw wensen en verwachtingen altijd voorop. Met deze persoonlijke werkwijze hebben wij al veel patiënten mogen helpen met hun herstel!

Wat je van onze fysiotherapie in Almere kan verwachten

Wanneer je besluit gebruik te maken van onze fysiotherapie kun je veel voordelen verwachten. Zo zijn wij er voor jong tot oud, dus voor je kind(eren) ben je bij Snel Herstel Fysiotherapie ook op de juiste plek.

Lichamelijke klachten beperken zich namelijk niet tot een bepaalde leeftijd; daarom behandelen wij iedereen!

Dat jij uiteindelijk tevreden bent staat bij ons centraal. Deze tevredenheid behalen wij niet alleen met onze behandelingen, ook de prettige, rustige en open sfeer in onze praktijk dragen bij aan deze tevredenheid.

Wanneer wij jou een advies geven, kun je er altijd vanuit gaan dat deze is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en het meest recente bewijs. Wij leren altijd bij, om jou het snelst te kunnen laten herstellen. Want om jou zo snel mogelijk weer lichamelijk fit het leven door te laten gaan, daar draait het allemaal om bij fysiotherapie in Almere.

We doen er alles aan om er voor te zorgen dat je snel herstelt.

Specialisaties van de fysiotherapeut

Bij Snel Herstel Fysiotherapie beschikken wij over diverse expertises waar wij jou graag mee helpen. Heb je bijvoorbeeld rugklachten of heb je pijn aan de gewrichten in je armen en benen? Dan kun je bij onze fysiotherapie in Almere manuele therapie afnemen.

Onze manueel therapeut in Almere beschikt over een specialisatie in klachten aan de wervelkolom en bijbehorende klachten. Zo kan de therapeut hoofd- en nekpijn aanpakken en rugklachten verhelpen. Maar ook nek- en schouderklachten, klachten hoog in de rug met rib- en borstpijn, bij artrose van de heup, lage rugklachten, bij bepaalde vormen van duizeligheid en kaakklachten kent u bij deze praktijk voor fysiotherapie in Almere terecht.

 

Dry needling 

Naast een specialisatie in manuele therapie hebben wij ook veel expertise in dry needling. Middels deze behandelmethode worden spieren ‘aangeprikt’ door een speciale techniek toe te passen. De spieren raken snel en langdurig ontspannen.

Onze therapeut focust zich op zogeheten ‘triggerpoints’, wat kleine verkrampingen zijn die niet alleen pijn in de spier veroorzaken, maar ook in zenuwbanen en andere lichaamsdelen. Dit kan zich uiten in stijfheid, bewegingsbeperkingen of bijvoorbeeld tintelingen in je arm of been.

Middels dry needling word je verlost van deze klachten. Zo kun jij je weer focussen op de leuke dingen in het leven!

Afspraak inplannen bij fysiotherapie

Wil je graag dat wij van Snel Herstel Fysiotherapie jou helpen om weer lichamelijk fit te worden? Heb je last van je schouder en klinkt fysiotherapie voor de schouder je als muziek in de oren? We dragen graag bij aan het verhelpen van de klachten!

Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak. Ook wanneer je vragen hebt over wat de professionele en deskundige medewerkers voor je zouden kunnen betekenen op het gebied van bijvoorbeeld sport fysiotherapie kun je gerust contact met ons opnemen. We vertellen je graag meer over wat we voor je kunnen betekenen.

https://www.snelherstelfysiotherapie.nl/