Grotemarkt beraad
Image default
Zorg

De praktijksoftware van Incura is erop gericht om de administratie een stuk eenvoudiger te maken

De praktijksoftware van Incura ontzorgt therapeuten. Als zelfstandige in de zorg is het zaak de administratie en financiën op orde te hebben. En daar heb je een goed programma voor nodig. Het liefst online software, zodat je 24/7 en ook buiten de praktijk kunt inloggen. Incura is zo’n alles-in-één-pakket waar je snel en efficiënt in werkt. Ingebouwd zijn:

-agenda;

-EPD;

-facturatie;

-meetinstrumenten.

Professionals die Incura gebruiken, ervaren dat ze meer tijd over houden. Waardevolle uren die voortaan aan patiënten besteed worden. Want daar gaat het ten slotte allemaal om. Incura is multidisciplinair. Het is geschikt voor GGZ, logopedie, fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie. In gecombineerde praktijken wordt het ook veel toegepast.

Je gaat na maanden hard werken even op vakantie en draagt je cliënten tijdelijk over aan een waarnemer. Jouw vervanger kan in Incura een eigen account aanmaken. Achteraf blijft duidelijk aantoonbaar wie wat heeft ingevuld, gewijzigd en/of ingezien. Dit sluit aan bij de eisen van de AVG en NEN 7510. Een tweede inlog heeft een maximale duur van 2 maanden. De actuele prijs is €45 voor 1 maand en €80 voor 2 maanden. Dit zijn bedragen per gebruiker. Mocht het nodig zijn dan kan de periode van 2 maanden verlengd worden. Voor een praktijk met 2 of meer medewerkers kan een bestaande medewerker (die op verlof of met vakantie gaat) tijdelijk kosteloos losgekoppeld worden van Incura. In zijn / haar plaats krijgt de waarnemer toegang tot Incura. Met een nieuw wachtwoord natuurlijk, met het oog op de privacy van de patiëntgegevens.

Trainingen of opleiding voor nieuwe gebruikers

Via de Incura Academie kunnen nieuwe gebruikers een training volgen. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld Incura EPD, agenda en facturering. Via een Webinar of bij Incura in Haarlem word je vertrouwd gemaakt met de praktijksoftware. Een in company opleiding behoort ook tot de mogelijkheden. De volgende trainingen staan op het programma:

-Webinar: Incura voor starters;

-Webinar: wat is er nieuw in Incura, de release-notes op een rij;

-Webinar: Incura tips & tricks;

-Webinar: hoe gebruik je het EPD;

-Webinar: efficiënt werken met de Incura pro app en het patiënten-portaal;

-training: boekhouding voor beginners.

https://www.incura.nl/