Grotemarkt beraad
Image default
Zorg

Altijd en overal eenvoudig je zorg administratie bijhouden

Ben je een zorgverlener en ben je op zoek naar een software pakket waarmee je eenvoudig je dossier bij kunt houden? Wil je daarnaast op iedere locatie je gegevens kunnen inzien? Dan is de elektronisch patiëntendossier software van edevop online de juiste oplossing. Dit pakket alles wat je nodig om eenvoudig en snel je zorg administratie op orde te houden. Ook is deze epd software webbased wat als voordeel heeft dat je overal kunt werken met edevop online. Daarnaast staat veiligheid bij edevop online voorop. Daarom hebben ze edevop online gebouwd op een platform dat is gecertificeerd volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. En dat voor een gunstige prijs. Wat zeker prettig kan zijn wanneer je een eigen praktijk gaat starten. Voor slechts € 35,- per maand kun je al gebruik maken van de edevop online software. Dit software pakket is maandelijks opzegbaar.

Voor wie?

Edevop online is speciaal gemaakt voor eerstelijns zorgverleners. Deze software is geschikt voor de volgende beroepsgroepen:

–        Logopedist

–        Fysiotherapeut

–        Oefentherapeut

–        Ergotherapeut

–        Diëtist

Alles wat je nodig hebt

De software van edevop online bevat onder meer de volgende functionaliteiten:

–        Makkelijk te gebruiken EPD formulier, waarmee je eenvoudig je dossier bijhoudt.

–        Functionele agenda, waarmee je een duidelijk overzicht hebt van al je afspraken.

–        De mogelijkheid om direct te declareren aan de zorgverzekeraars van VECOZO

–        Facturen opstellen en verzenden

–        COV controle via VECOZO

–        Koppeling met QDNA/Mediquest/Qualiview

–        Berichten verzenden via Zorgmail

Zonder contract werken?

Wanneer je net als zorgverlener begonnen bent, heb je mogelijk nog geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Via de EPD software kun je dan zelf een factuur maken en deze toesturen. Het is wel nodig om een systeemcertificaat bij VECOZO en een AGB code aan te vragen. Voor meer informatie kun je de gebruikershandleiding op de website van edevop bekijken. Deze helpt je verder op weg. Als je nog vragen hebt dan kun je de helpdesk bellen.