Grotemarkt beraad
Image default
Zorg

Hypnotherapie tegen pijn in Noord Brabant

Ben je aan het oriënteren op hypnotherapie in Noord Brabant? Een hypnose sessie helpt echt tegen chronische pijn. Ik kan het weten, want ik volgde meerdere behandelingen bij hypnosepraktijk Veerkracht Counseling. Al jaren had ik last van chronische pijn in mijn schouders. Geen enkele therapie werkte voor mij, totdat ik hypnotherapie uitprobeerde in mijn woonplaats Uden. Dat was een schot in de roos!

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een vorm van therapie waarmee problemen kunnen worden aangepakt op zowel lichamelijk als geestelijk niveau. Zoals een sessie hypnose tegen pijn kan werken. Je gaat bij hypnose voorbij je eigen ratio en hierdoor worden onbewuste zaken bewust gemaakt. Hierdoor raak je in een trance waarin jij je compleet op jezelf kan focussen en minder beïnvloedbaar bent door prikkels van buitenaf.

Tijdens deze periode van veranderend bewustzijn kun jij je volledig op jezelf focussen en je problemen bij de kern aanpakken, namelijk diep in jezelf. Hypnotherapie in Noord Brabant maakt het dus mogelijk om door middel van diep in het onderbewuste te graven, het genezingsproces van binnenuit te starten.

Hoe gaat een hypnotherapiesessie in zijn werk?

Bij het intakegesprek bespraken de hypnotherapeut en ik mijn klachten. Het is belangrijk dat het probleem duidelijk in beeld wordt gebracht. Je krijgt op deze manier inzicht over het negatieve proces dat in het onderbewuste de klacht of het ongemak instant houdt. Onder begeleiding van de hypnotherapeut ga je het negatieve proces onder hypnose omvormen naar een positief proces.

Ik hield de controle

Tijdens de hypnotherapie sessie in Noord Brabant hield ik te allen tijde de controle. Ik kon zelf bepalen of ik uit de trance of hypnose stapte. Mijn klachten waren erg complex. Daarom had ik meerdere behandelingen nodig om van mijn pijn af te komen. Nu ben ik er eindelijk van af en haal ik weer het maximale uit mijn lichaam en geest!

Veerkracht Counseling & Therapie
Adres: Laar 53A, 5388 HC Nistelrode
Telefoon: 0412-613103
Provincie: Noord-Brabant

https://www.veerkrachtcounseling.nl/index.html