Grotemarkt beraad
Image default
Kinderen

Eindelijk een flexibel kinderdagverblijf in Zwolle

Als jij kinderen hebt kan het natuurlijk voorkomen dat je soms de tijd mist om even op hen te letten. Ook als ouder kun je namelijk een leven hebben dat soms hectisch en onregelmatig is. Op die momenten heten we bij Kinderdagverblijf Pi jou en je kind van harte welkom! Wij zijn een flexibele kinderdagverblijf in Zwolle.

Die flexibiliteit uit zich als volgt. Je kunt bij ons een bepaalde hoeveelheid uren afnemen. Vervolgens kun je daar zelf invulling aan geven. Dat betekent dat je als ouder zelf de dagen kan kiezen waarop je deze uren in wilt zetten voor de opvang van je kind. Daarnaast kun je ook kiezen voor een speciaal peuterarrangement. Dit betreft een opvang van drie uur, twee maal per week. Daarbij wordt de ontwikkeling van je peuter bevorderd.

Een flexibele kinderopvang in Zwolle voor diverse wijken

Kinderdagverblijf Pi is een flexibele kinderdagverblijf in Zwolle die kinderopvang voor diverse wijken aanbiedt. Wij kunnen kinderen opvangen en begeleiden in wijken als Zwolle-Zuid, Stadshagen of Zwolle Assendorp. Ons flexibele kinderdagverblijf in Zwolle is elke dag geopend van half 7 in de ochtend tot 7 uur ’s avonds.

Jouw rooster kun je wekelijks aan ons doorgeven, om zo de uren vast te stellen voor de kinderopvang. Mocht je een dag uiteindelijk toch willen wijzigen, dan kan dat tot een week van tevoren! Zo zijn wij een flexibele kinderdagverblijf in Zwolle.

Over onze dienstverlening

Als flexibele kinderdagverblijf in Zwolle beschikt Kinderdagverblijf Pi over een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal en een dagopvang. Daarbij wordt onder andere gebruik gemaakt van een speciale app genaamd Bitcare. Aan de hand van die app leggen we dagelijks activiteiten van je kinderen vast. Ook kunnen foto’s met je gedeeld worden.

 

Zo krijg je een actueel beeld van onze flexibele kinderdagverblijf in Zwolle en de gang van zaken. Kinderdagverblijf Pi werkt verder, ten behoeve van de continuïteit, altijd met een vast team. Dit team bestaat uit ervaren pedagogische medewerkers. Omdat het een vast team betreft kan jouw kind vertrouw raken met ons kinderdagverblijf.

Meer weten? Bekijk onze website!

Wil jij meer weten over ons flexibele kinderdagverblijf in Zwolle, recensies van andere ouders lezen of een kennismakingsgesprek inplannen? Bezoek dan eens onze website! Natuurlijk kun je ook direct contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 038 8520096 (locatie Oosterenk) of 038 7676011 (locatie Hanzeland).

http://kinderdagverblijfpi.nl