Grotemarkt beraad
Image default
Kinderen

Het leukste prinsessenfeestje, gewoon bij u thuis

Droomt uw kleine meid er ook van om een prinses te worden? Dan is het een leuk idee om een prinsessenfeestje te organiseren wanneer ze jarig is. Tover uw huis dan om tot een waar prinsessenkasteel. Dat kan dankzij de handige themakisten van Ziezow. Wanneer u deze huurt, organiseert u eenvoudig een fantastisch prinsessenfeestje voor uw dochter. Alleen het lekkere eten en drinken en wat te snoepen natuurlijk, daar moet u zelf nog even voor zorgen. Zo is het feest helemaal compleet.

Zo huurt u een themakist voor een onvergetelijk feestje

Als u een themakist van Ziezow huurt, heeft u in één keer alles in huis om een onvergetelijk feestje voor uw dochter en haar vriendinnen te organiseren. Om te beginnen zitten er uitnodigingskaartjes bij, om ook deze helemaal in stijl te kunnen versturen. Ook met de versierselen in de kist brengt u uw huis helemaal in de sferen. Daarnaast is er aan het servies en het bestek gedacht, net zoals aan verschillende leuke spelletjes, zodat de prinsesjes zich geen moment vervelen. Is uw dochter geen prinsessentype? Huur dan een andere leuke themakist bij Ziezow, zoals een kist voor een ridderfeestje, een piratenfeestje of een feestje in het thema ‘heksen’.

Bekijk of er nog een themakist beschikbaar is

Wilt u binnenkort zo’n leuk themafeestje organiseren voor uw dochter? Kijk dan snel of er op de gewenste datum nog een themakist beschikbaar is en wat u verder nog moet regelen. Als er inderdaad nog een kist beschikbaar is, bestelt u deze vervolgens eenvoudig. Haal de kist op bij een PostNL Servicepunt, of laat de kist thuisbezorgen. Ruim van tevoren ontvangt u ook nog een draaiboek, zodat u alvast voorbereidingen kunt treffen voor het feest. Zo wordt het een prinsessenfeestje om nooit te vergeten en daar hoeft u niet eens veel moeite voor te doen.

https://www.ziezow.nl/