Grotemarkt beraad
Image default
Kinderen

Le Petit is hét kinderdagverblijf in Zoetermeer

Woont u in de regio Zoetermeer en zoekt u nog een kinderdagverblijf?

Dan is het kleinschalig kinderdagverblijf Le Petit de juiste plek voor uw kindje. De leidsters van de kinderopvang willen uw kind door liefde, kennis, flexibiliteit en aandacht voorbereiden op een mooie, kleurrijke toekomst.

http://www.youtube.com/watch?v=zoOEQUkw8yc

Over kinderopvang Le Petit in Zoetermeer

Kinderopvang Le Petit heeft twee vestigingen in Zoetermeer en gelooft in een kleinschalige opvang voor kinderen, zodat de leidsters optimale aandacht aan uw kind kunnen geven. Uw kind is bij het kinderdagverblijf in Zoetermeer immers geen nummertje, maar een kind met een eigen karakter en wensen. Het team van Le Petit vindt het belangrijk dat baby’s en peuters opgroeien met een onbevangen zelfbeeld. Daarnaast acht het team het ook van belangdat uw zoon of dochter de wereld op een veilige en speelse manier kan ontdekken. De kinderen krijgen bij Le Petit gezonde voeding zonder suikers en kleurstoffen en maken kennis met allerlei smaken, zodat kinderen spelenderwijs leren dat gezond eten heel lekker is! De leidsters geven de kinderen een positieve houding mee en zorgen dat ze met veel zelfvertrouwen door het leven gaan. In het kinderdagverblijf in Zoetermeer heerst een huiselijke sfeer, waar uw zoon of dochter veel vaste gezichten zal zien en zich in een vertrouwde, liefdevolle omgeving optimaal kan ontwikkelen. Uw kind blijft vier jaar lang in dezelfde groep, zodat uw kindje na iedere verjaring niet steeds naar een andere groep verplaatst hoeft te worden. Dit biedt veel veiligheid en rust, waardoor uw kind zich veilig voelt.

De leidsters krijgen de allerbeste interne trainingen om bij te dragen aan de beste ontwikkeling en voorbereiding van uw kind. Wanneer u met een van de leidsters wil spreken, is dat altijd mogelijk. De communicatielijnen tussen ouders en leidsters zijn immers kort, dus een gesprek is altijd mogelijk.

Neem contact op met Le Petit

Heeft u een vraag aan Le Petit in Zoetermeer, of bent u benieuwd naar de kinderopvang? Neem dan contact op door te mailen naar info@lepetit.nl of te bellen naar 079-3604252. Of vraag een rondleiding aan!

https://www.lepetit.nl/