Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Bescherm je dure eettafel met een tafelzeil

De eettafel is een belangrijk meubelstuk in de woonkamer of keuken. Aan deze tafel worden heerlijke maaltijden gegeten, zelfgebakken koekjes versierd en goede gesprekken gevoerd. Aangezien we behoorlijk wat tijd aan de eettafel spenderen, loopt de tafel veel risico om schade op te lopen. Je stoot bijvoorbeeld je hete koffie om of de kinderen gaan in de weer met verf en knutsellijm. Het is daarom een goed plan om je eettafel te beschermen met een tafelzeil. We vertellen je meer over tafelzeilen in dit blog. 

Transparant of opvallende print?
Als je net hebt geïnvesteerd in een mooie nieuwe eettafel van een speciaal houtsoort of ander soort materiaal, wil je het tafelblad wellicht niet bedekken met een gekleurd tafelzeil met print. Je kunt er daarom voor kiezen om een doorzichtig tafelzeil aan te schaffen. Hiermee kan je het tafelblad nog goed zien, maar is de tafel wel goed beschermd tegen vlekken en kleine beschadigingen. 

Heb je niet zo’n mooie eettafel? Dan wil je de tafel misschien juist wél bedekken. Een mooi tafelzeil met print of effen kleur kan onderdeel uitmaken van je interieur en bijdrage aan een gezellige sfeer in de keuken of woonkamer. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten tafelzeilen. In de webshop van Tafelzeil.nl vind je bijvoorbeeld tafelzeilen met verschillende prints en kleuren. Zo is er voor iedere interieurstijl wel een passend tafelzeil te vinden. Koop een extra tafelzeil voor feestdagen, zoals de kerstdagen en verjaardagen. Zo kan je op die dagen helemaal uitpakken en direct een feestelijke sfeer creëren. 

Tafelzeil op maat
Heb je een bijzonder lange of juist smalle eettafel? Dan kan het zo zijn dat je niet direct een tafelzeil kunt vinden die bij de maat van je tafel past. Gelukkig is het bij Tafelzeil.nl mogelijk om een tafelzeil op maat te laten maken. Neem contact op met de klantenservice van het bedrijf om de mogelijkheden te bespreken.

https://www.tafelzeil.nl/