Grotemarkt beraad
Image default
Dieren

Wespen, mollen en ratten bestrijden

Wespen, mollen en ratten bestrijden

Ondervindt u overlast aan wespen, mollen of ratten bij uw woning of bedrijfspand? Bel dan ons van Vreeman Ongedierte om het probleem professioneel aan te laten pakken. Wij staan altijd voor u klaar met ons uitgebreide aanbod aan diensten!

Wespen bestrijden

Als u zelf wespen gaat bestrijden, is de kans groot dat u gestoken wordt. De bestrijders van Vreeman Ongedierte weten precies hoe een wespennest benaderd en verwijderd moet worden. Daarnaast beschikken wij over de juiste apparatuur om een wespennest te bestrijden. Als wij van Vreeman Ongedierte een wespennest bestreden hebben, zullen de wespen binnen 24 uur dood zijn. Na het bestrijden krijgt u nog extra advies over het voorkomen van overlast van wespen in de toekomst.

Mollen bestrijden

Hebt u last van mollen in uw grasveld? Mollen maken een heel netwerk van gangen in grasvelden. De aarde die ze overhouden wordt naar buiten gewerkt. Vreeman Ongedierte komt u graag helpen als u overlast ondervindt aan mollen. Dit kunnen wij op verschillende manieren doen, zowel met vallen, ultrasonisch geluid of rookbommen.

Ratten bestrijden

Ratten vormen een groot gezondheidsrisico voor mens en dier omdat ze verschillende ziektes kunnen overbrengen. Wij helpen u graag bij de bestrijding van uw ratten overlast aangezien wij hier ruime kennis in hebben. Dit doen wij op milieuvriendelijke en professionele manier.

Werkgebied

Wij helpen u graag met het bestrijden van uw ongedierte in de omgevingen van Zwolle, Emmen, Hardenberg en Hengelo. Wilt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden? Dat kan via ons contactformulier! Wij reageren dan zo snel mogelijk. Meer dan 120 klanten gingen u voor!

 

https://vreeman-ongedierte.nl/