Grotemarkt beraad
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat voor vloer kies jij?

Waar we 30 jaar geleden snel tevreden waren met wat we in ons huis hadden liggen, zijn we afgelopen decennia steeds kieskeuriger geworden over hoe we ons huis in willen richten. Ergens ook heel logisch omdat we ook meer tijd in ons huis zijn gaan doorbrengen. We werken thuis, kijken veel tv gedurende de week en zitten heel wat uur binnen in huis. Logisch dus dat we ons huis zo perfect mogelijk willen hebben!

Je hebt verschillende dingen in huis die heel erg belangrijk zijn voor de sfeer en uitstraling. De kleuren van je muur is bijvoorbeeld een hele belangrijke. Daarnaast zijn je meubels natuurlijk belangrijk maar voor ons is de belangrijkste basis: de vloer. Je huis kan nog zo leuk zijn ingericht en zo’n leuke kleur verf hebben, maar als je een oude versleten tapijten vloer hebt liggen dan zal dat de uitstraling niet ten goede doen. Afgelopen jaren stijgt de vraag naar een nieuwe vloer enorm. Alle vloeren bedrijven hebben het druk en hebben een tekort aan kundig personeel. Helaas voor jou… je moet dus wel even wachten op je nieuwe vloer.

Onderstaand geven we je twee type vloeren die het meeste voorkomen op het moment.

Houten vloeren

Houten vloeren worden al honderden gebruikt. Dit omdat hout vroeger een van de weinige bouwmaterialen waren maar tegenwoordig vooral voor de robuuste uitstraling die het geeft. Een houten vloer geeft ambiance aan een ruimte en zorgt voor een wat meer romantische sfeer. Je hebt binnen de houten vloeren ook weer verschillende keuzes. De twee meest voorkomende keuzes zijn houten visgraat vloeren of de normale ‘rechte’ balken die gebruikt worden. Visgraat zorgt weer nét voor wat meer luxe maar dit moet wel passen bij de stijl die je wilt neerzetten.

Gietvloeren

Gietvloeren worden tegenwoordig in allerlei soorten en maten geleverd. Je ziet ze veel in winkels (supermarkten, kledingwinkels, autodealers) en zelfs in fabrieken worden gietvloeren gelegd. Ook in huizen zijn deze luxe vloeren tegenwoordig te vinden. Waar dit vroeger alleen te betalen was voor enkel de meest rijke mensen, zie je dat er nu betaalbare mogelijkheden zijn voor bijna iedereen. Als je een gietvloer wilt, moet je wel even sparen want een gietvloer begint meestal vanaf de €10.000 euro. Wil jij een gietvloer in Breda of een andere plaats in Brabant laten leggen? Neem dan even contact op met Kleijn Coatings! Dit is een familiebedrijf uit Breda met een excellente service.

Gietvloer Breda