Grotemarkt beraad
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom gezond lunchen belangrijk is

Iedereen heeft wel een keer gehoord dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Dit is waar, maar ook de lunch en het avondeten zijn belangrijk. Omdat veel mensen ervoor kiezen om het ontbijt over te slaan omdat ze te laat zijn of ’s ochtends niet kunnen eten is de lunch ook erg belangrijk. Door te eten komen namelijk je darmen aan het werk, wordt je concentratie verbetert en krijg je de nodige voedingsstoffen binnen die nodig zijn op dagelijkse basis. Zorg ervoor dat je werknemers lekker positief weer aan de slag kunnen na een gezonde bedrijfslunch!

Een gezonde lunch op je bedrijf

Uit onderzoek van de Health Enhancement Research Organisation is het resultaat gekomen dat een gezonde lunch de prestaties op de werkplaats verbeterd worden met 25%. De productiviteit neemt ook toe met 20 procent. Daarom is een gezonde en uitgebreide lunch erg belangrijk. Op de website van de Buurtboer kan je een gezonde lunch op werk laten verzorgen voor je bedrijf om je personeel tevreden en gezond te houden. De lunch bestaat volledig uit verse en biologische producten, ambachtelijke broden en de beste producten uit de buurt!

Het enige wat je hoeft te doen is elke middag de tafel te dekken. Ga gezellig met de hele afdeling of het hele bedrijf aan tafel zitten en geniet van de verse producten aangeboden door de Buurtboer. De lunch wordt geleverd in houten kratten en koeltassen door de gehele randstad tussen 9 uur en 12 uur in de ochtend. Vervolgens kan je de inhoud netjes verspreiden over tafel en de mensen die speciale wensen of allergieën hebben hun aparte maaltijd geven. 

Staat al het eten op tafel? Dan kan je lekker gaan lunchen. Een lunch met het gehele team zorgt ook voor een goede onderlinge band tussen de werknemers. Vaak in de pauze kan er nog wel eens spraak zijn van groepsvorming als iedereen aan hun bureau gaat lunchen of een rondje gaat wandelen. Met een gezellige lunch aan tafel met het gehele team zit je met alle werknemers gezellig te kletsen en te genieten van heerlijk biologisch eten!

Hoe werkt een bedrijfslunch precies?

Een gezonde en biologische bedrijfslunch van de Buurtboer is al mogelijk vanaf 4.50 per werknemer. Wij geloven dat een goede lunch bestaat uit 60 lunches. Dit is dus bijvoorbeeld 5 dagen in de week voor 12 werknemers of 1 dag in de week voor 60 werknemers. De prijs van de lunch is natuurlijk afhankelijk van de persoonlijke wensen en de grootte van de lunch. 

De Buurtboer werkt samen met lokale bedrijven om zo de best mogelijke lunch samen te stellen. Van heerlijke soepjes naar ambachtelijk brood en vers fruit, het is allemaal mogelijk. Lees hier alles over het bedrijf de Buurtboer

 

https://www.debuurtboer.nl/