Grotemarkt beraad
Image default
Zakelijke dienstverlening

Gebruik de ruime ervaring van dit calculatiebureau

De kans is groot dat u niet voldoende tijd heeft om alle aspecten rondom uw bouwproject in de gaten te houden. Het is echter wel erg belangrijk om de bouwkosten goed in de gaten te houden, zodat u hier niet overheen gaat. De specialisten van calculatiebureau DDC Consulting helpen u hierbij. Deze experts hebben ruime ervaring met het uitvoeren van diverse bouwcalculaties en het bewaken van de begroting die uit deze calculaties is ontstaan. Zij controleren daarnaast constant de verhouding tussen prijs en kwaliteit, zodat u waar krijgt voor uw geld. Het is ook mogelijk om deze specialisten in te schakelen om prijsonderhandelingen en contractbesprekingen met aannemers voor u uit te voeren. Dit calculatiebureau weet tijdens deze besprekingen te allen tijde het gunstigste contract voor u te realiseren.

Een MJOP opstellen

Dit calculatiebureau is u echter niet enkel van dienst voor en tijdens uw bouwproject, zij kunnen u ook nog helpen nadat het project is afgerond. Zij stellen graag een meerjarenonderhoudsplanning voor u op. Hierin staat op overzichtelijke manier omschreven welke onderdelen van uw pand op welke datum en tijd aan onderhoud of herstel toe zijn. De meerjarenonderhoudsplanning bevat ook een begroting, zodat u exact weet wat deze werkzaamheden u gaan kosten. Deze berekening kan ook gebruikt worden om een bepaald minimumbedrag apart te zetten om de omschreven jaarlijkse werkzaamheden te bekostigen. Een meerjarenonderhoudsplanning van dit calculatiebureau zorgt er dus voor dat u niet voor onvoorziene kosten komt te staan.

Schakel deze experts in

Heeft u interesse in de dienstverlening van dit ervaren bureau en wilt u hier graag meer over weten of wilt u hen direct inschakelen voor uw project? Neem dan gerust contact met hen op en bespreek uw wensen. De ervaren werknemers van dit calculatiebureau gaan graag voor u aan de slag, zodat u zich volledig kan focussen op het leveren van een succesvol eindresultaat.