Grotemarkt beraad
Image default
Rechten

Van Dijk advocaten Den Haag

Heeft u letsel opgelopen door een ongeval in het verkeer of op het werk? Dan kunt u het beste de hulp inschakelen van een advocaat die gespecialiseerd is in letselschade. Bij Van Dijk advocaten Den Haag kunt u terecht voor alle zaken die te maken hebben met letselschade. Ook als u het slachtoffer bent geworden van een medische fout, of als u een whiplash heeft opgelopen kunt u rekenen op de deskundigheid van letselschade advocaat Van Dijk. Hier wordt uw zaak serieus benaderd en grondig onderzocht, zodat de uitkomst wordt behaald waar u op hoopt.

Kapitaliseren letselschade

Als u letsel op heeft gelopen door de schuld van iemand anders, dan wilt u kunnen rekenen op een schadevergoeding om alle kosten te dekken. Het berekenen van het bedrag dat hiervoor opzij dient te worden gelegd, wordt kapitaliseren letselschade genoemd. Hierbij moet rekening worden gehouden met een aantal belangrijke factoren. U kunt hierbij denken aan inflatie en rente, maar ook aan de sterftekans. In de meeste gevallen wordt het verschuldigde bedrag aan het slachtoffer uitgekeerd in de vorm van een som ineens. Dit is een slotuitkering die eenmalig verstrekt wordt om alle geleden kosten en toekomstige kosten mee te dekken.

Kies voor deskundigheid

Van Dijk heeft al vele letselschadezaken tot een goed einde weten te brengen. Het team van advocaten beschikt over de juiste kennis en ervaring om een zaak tot in de puntjes te kunnen voorbereiden. Daarbij werkt Van Dijk samen met andere specialisten op het gebied van onder andere arbo wetgeving en medische kennis. Dit zorgt ervoor dat Van Dijk alles in huis heeft om u zo goed mogelijk bij te kunnen staan. Wilt u weten wat letselschade advocaat Van Dijk voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op om uw situatie te bespreken.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/