Grotemarkt beraad
Image default
Rechten

Pachtovereenkomst opstellen? De specialist helpt u!

Als moderne landbouwer is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de vele mogelijkheden en valkuilen van een pachtovereenkomst. Uw basiswerkzaamheden blijven natuurlijk nog altijd het verzorgen van dieren en kweken van gewassen. Maar ook moet u vergunningen en subsidies aanvragen en een pachtovereenkomst opstellen wanneer u grond verhuurt of huurt. U staat er niet alleen voor met de hulp van een gespecialiseerd agrarisch adviesbureau. Bogers Kruisland Juridisch-Agrarisch adviesbureau beantwoordt al uw vragen over relevante regels en wetten. Verdere geven zij concrete hulp bij uw problemen. Heeft u schade geleden door wateroverlast? Dan helpen zij uw aansprakelijkheidsstelling onderbouwen. Heeft de herziening van de bestemmingplannen negatieve gevolgen, dan verdedigen zij uw zaak in een hoorzitting. Zij zijn de ideale partner voor uw landbouwbedrijf.

Hulp bij het opstellen van juridische contracten zoals een pachtovereenkomst

Bent u eigenaar van een modern landbouwbedrijf, dan is advies door Bogers Juridisch-Agrarisch Adviesbureau vast geen overbodige luxe. Bij het uitvoeren van landbouw komt veel meer kijken dan alleen het kweken van gewassen en fokken van dieren. Er is ook sprake van een juridische kant. Denk daarbij aan het opstellen van een pachtovereenkomst voor het verpachten van een stuk grond. Of het aanvragen van de correcte vergunningen bij de gemeente of provincie. Om u te helpen in al deze zaken, doet u beroep op een deskundig adviesbureau. Bogers Kruisland Juridisch-Agrarisch adviesbureau is gespecialiseerd in de landbouwsector en biedt persoonlijke en snelle service voor al uw zaken. Deskundig advies en een pacht- of koopovereenkomst die aan alle voorwaarden voldoet, dat is wat u mag verwachten. Zo heeft u meer tijd voor wat u het liefste doet.

Deskundig advies bij het opstellen van uw pachtovereenkomst

Heeft u een bedrijf en heeft u daarvoor een groot stuk grond nodig? Dan is het een mogelijkheid om dit grond te verkrijgen door een pachtovereenkomst af te sluiten met een agrariër. Een pachtcontract is verplicht zodra u meer dan een hectare grond in gebruik neemt van een andere agrariër. De pachtwetgeving is echter geen simpele materie en werd in 2017 nog aangepast. Vraag daarom advies aan een deskundige op het gebied van pachtovereenkomsten. Bogers Kruisland is een juridisch-agrarische adviesbureau dat u begeleidt bij het opstellen van uw pachtovereenkomst. Zij zijn gespecialiseerd in de landbouwsector en bieden persoonlijke en snelle service aan al hun klanten. Ze geven concreet advies en stellen uw pachtovereenkomst op en sturen deze vervolgens naar de rijksoverheid.