Grotemarkt beraad
Image default
Rechten

Advocatenkantoor gespecialiseerd in strafrecht

Als advocaat ben ik werkzaam bij een advocatenkantoor strafrecht te Rotterdam genaamd Libertas Advocaten. Samen met mijn collega’s bied ik juridische bijstand in strafzaken. Zowel voor particulieren als ondernemingen geef ik advies over de juridische koers. Ons advocatenkantoor in Rotterdam biedt een tegenwicht tegen de handhavende overheid.

Strafrecht advocatenkantoor in Rotterdam

Naast het commuun en bijzonder strafrecht zijn wij als strafrecht advocatenkantoor in Rotterdam actief in het bestuursstrafrecht. Dit recht heeft betrekking op toezicht, handhaving en de bestuursrechtelijke sancties die kunnen worden opgelegd door de overheid. Bovendien houd ik mij als strafrechtadvocaat voor bedrijven bezig met strategische belangen. Hierbij kunt u denken aan publiciteit, reputatieschade en bedrijfsvoering.

Strafrecht advocaten in Rotterdam

Ik en mijn collega strafrecht advocaten in Rotterdam hebben jarenlange ervaring met diverse soorten strafzaken. Wij werken in teamverband en als team hebben wij maar één doel: strafvervolging voorkomen. Belangrijk hierbij is dat onze klanten zo vroeg mogelijk in het strafproces of het boetetraject op de hoogte dienen te zijn van hun rechten en plichten. Gedurende alle fasen van het strafproces. Zo zorgen we voor een optimale (proces)strategie.

Betaalbare strafrechtadvocaat

Voor een optimale rechtsbijstand combineer ik mijn juridische expertise met praktijkervaring. Dit stelt mij in staat op efficiënte wijze een gepaste oplossing te vinden.

Ons strafrecht advocatenkantoor in Rotterdam is transparant in de werkwijze. Daarnaast maken wij van te voren heldere afspraken met u. Bovendien bieden we, vergeleken met andere gevestigde strafrecht advocatenkantoren in Rotterdam, zeer scherpe tarieven.

Fiscaal advocatenkantoor

Libertes Advocaten is gespecialiseerd in strafrecht. Daarbij hoort ook fiscaal strafrecht bij. Dit betreft de strafrechtelijke handhaving van fiscale wetgeving. Opsporingsambtenaren beschikken over specifieke dwangmiddelen om u het zo lastig mogelijk te maken. Met mijn kennis over zowel het fiscale recht als strafrecht verleen ik bijstand op het hoogste niveau.

Libertas Advocaten
Adres: Parklaan 46, 3016 BC Rotterdam
Telefoon: 010-2681758
Provincie: Zuid-Holland

https://www.libertasadvocaten.com/