Grotemarkt beraad
Image default
Rechten

Gekwalificeerd advocatenkantoor in Nijmegen

Als advocaat ben ik werkzaam bij een gekwalificeerd advocatenkantoor in Nijmegen. De naam van ons kantoor is AB Advocaten. Samen met mijn collega’s geven wij juridische ondersteuning op het gebied van familie- en erfrecht.

Mocht een echtpaar uit Nijmegen willen scheiden, dan bieden wij juridische steun. Echter bij een scheiding is een scheidingsmediator aan te raden. Onze mediator begeleidt het echtpaar tijdens hun scheiding en zorgt dat het scheidingsproces goed en zonder geschillen verloopt. Voor een mediator in Nijmegen schakelt u ons advocatenkantoor in.

Familierecht advocaat in Nijmegen

Ik ben een goede familierecht advocaat uit Nijmegen. Ik vind het belangrijk dat uw wensen centraal staan. Daarom luister ik ook graag naar uw verhaal en wensen. Vanuit uw wensen werk ik naar een oplossing. Ons advocatenkantoor in Nijmegen staat voor een oplossingsgerichte, efficiënte en persoonlijke aanpak.

Zo handelt u uw echtscheiding in Nijmegen goed af

Een echtscheiding in Nijmegen goed afhandelen kan een lastige klus zijn. Vaak lopen de emoties nog hoog op en hebben alle betrokken partijen geschillen met elkaar. Een mediator kan hierbij helpen. Het echtpaar gaat met elkaar en de mediator in gesprek om te praten over de gevolgen van de echtscheiding.

Mediation biedt hulp bij scheiden

Ik zie dat deze vorm van scheiden vaak zorgt voor tevredenheid op de lange termijn. Doordat beide partijen meer bereid zijn zich aan de gemaakte afspraken te houden. Het is een geschikte oplossing om op een doorgaans vriendelijke manier te scheiden. Bovendien is het ook nog eens goedkoper. Een advocaat inschakelen is duurder dan een mediator.

AB Advocaten: advocatenkantoor in Nijmegen

Mocht u een scheidingsmediator in Nijmegen nodig hebben, kies dan voor een samenwerking met hét advocatenkantoor van Nijmegen: AB Advocaten. Wilt u meer weten over ons kantoor, neem dan contact met ons op!

AB Advocaten
Adres: Oranjesingel 23, 6511 NM Nijmegen
Telefoon: 024-3651660
Provincie: Gelderland

https://www.ab-advocaten.nl/