Grotemarkt beraad
Image default
Particuliere dienstverlening

Onder narcose een behandeling krijgen bij de tandarts

Tandartsenpraktijk St. Jozef is dé tandarts van Deventer waar u nooit bang voor hoeft te zijn als u er een bezoek aan brengt. De dagen dat u met tegenzin of angst naar de tandarts kijkt zijn namelijk helemaal voorbij. Deze tandenspecialist biedt namelijk de oplossing: onder narcose gebracht worden bij een zware behandeling bij de tandarts. Komt uw angst voort doordat ze enge gereedschappen gebruiken? Of vindt u het een enge gedachte dat er in uw kiezen of tanden geboord wordt en dat u een verdovingsspuit krijgt? Angst kan op vele manieren voorkomen en is heel normaal voor de tandarts. Daarom richt deze tandarts in Deventer zich erop dat u niet langer hoeft te vrezen en volledig gerustgesteld wordt, elke keer weer als u een bezoek brengt aan de tandarts!

Altijd een gezond gebit

Een gezond gebit is heel belangrijk. Misschien heeft u dit zelf niet helemaal door, maar een ongezond gebit kan op latere leeftijd voor hele vervelende complicaties zorgen. Deze complicaties zijn nog vele malen vervelender dan een gaatje te laten boren bij de tandarts en dat is natuurlijk het laatste wat u wilt als u angst ervaart bij de tandarts. Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef is het mogelijk om onder narcose gebracht te worden tijdens een behandeling bij de tandarts. Dit houdt in dat u in een kunstmatige slaap wordt gebracht, waardoor u totaal geen pijn of stress ervaart tijdens de ingreep. Uiteraard gaat er wel een gesprek aan vooraf waarin u aangeeft hoe ver uw angsten gaan en waar u precies bang voor bent. Tijdens de behandeling onder narcose bij de tandarts in Deventer houden de assistent en de tandarts u continu in de gaten. U hoeft dus niet bang te zijn dat de narcose voor complicaties gaat zorgen.

Breng een bezoek aan de tandarts

Lijkt dit de oplossing voor u om voortaan braaf minstens één keer per jaar uw gebit te laten controleren en te laten behandelen? Meld u dan aan bij deze tandarts in Deventer en onderga voortaan onder narcose uw behandeling bij deze tandarts!