Grotemarkt beraad
Image default
Particuliere dienstverlening

Boek vandaag nog een onvergetelijke en luxe rondreis door Bali en Java

Bent u toe aan vakantie? Dan kunt u er echt helemaal uit als u de onvergetelijke rondreis door Bali en Java van Original Asia boekt. Deze reis duurt 18 dagen, u gaat langs alle belangrijkste plekjes op Java en Bali en u eindigt met een heerlijke strandvakantie voordat u weer naar huis gaat. Tijdens deze rondreis komt u niets te kort en reist u van Midden-Java naar Oost-Java en vervolgens naar Bali. Ondertussen komt u vulkanen, tempels en steden tegen. U zwemt met dolfijnen, snorkelt in heldere wateren en komt helemaal tot rust op het strand. Reist u met uw gezin? Dan is een rondreis door Sri Lanka met de kinderen mogelijk een betere keuze.

Waar komt u langs?

Uw rondreis door Bali en Java begint in Yogyakarta. Vanuit deze culturele stad gaat u naar de Borobudur Tempel en de Prambanan Tempels. Nadat u de stad heeft verkend vertrekt u met de trein (eersteklas) naar het oosten. Daar bevindt zich de Bromo Vulkaan, een van de hoogtepunten van deze rondreis door Bali en Java. U reist verder door naar het oosten, bezoekt de Ijen Vulkaan en neemt de boot naar Bali. In Bali verblijft u eerst in Pemuteran, waar u kunt snorkelen en dolfijnen kunt spotten. Het laatste gedeelte van uw rondreis door Bali en Java vindt plaats aan de schitterende stranden van Jimbaran.

Ga op vakantie met het gezin

Via Original Asia kunt u ook een vakantie boeken voor het hele gezin die u naar Sri Lanka brengt en de Malediven. Deze rondreis door Sri Lanka met kinderen neemt 15 dagen in beslag en is specifiek ontwikkeld voor gezinnen. U slaapt in familiekamers, reist op een rustig tempo en ziet onderweg een mooie combinatie van natuur en cultuur. Deze rondreis door Sri Lanka met kinderen is een ideale vakantie waar uw gezin nog lang van na zal genieten.