Grotemarkt beraad
Image default
Aanbiedingen

Kunst laurier voor buiten

 

Op zoek naar een boom voor in de tuin, maar geen fan van het onderhoud? Denk dan eens aan een kunst laurierboom voor buiten. Kunstbomen zijn erg gemakkelijk in onderhoud en zijn haast niet te onderscheiden van echte bomen. Om van je tuin dus een mooie, groene en gebruiksvriendelijke omgeving te maken is de keuze simpel. In deze blog lees je verder alles over kunst laurier bomen voor buiten en hoe en waar je ze kunt bestellen. 

 

Een onderhoudsvrije tuin

Als de winter eenmaal voorbij is gaan de meeste mensen weer in de tuin bezig. De zon schijnt immers weer en je wil wel in een mooie tuin zitten in de zomer. Het onderhoud kan alleen wel veel tijd in beslag nemen, en daarom valt steeds vaker de keuze op een onderhoudsvriendelijke tuin. Dan kun je in je tuin planten en bomen als de laurier neerzetten, zonder dat je ze hoeft te verzorgen. Je kunt de kunst laurier voor buiten net als een echte laurier gewoon in een pot of in de grond plaatsen. Je zult het verschil met de echte niet zien!

 

Eigenschappen

Bij de keuze voor een kunst laurier voor buiten is het goed om te letten op de kenmerken. Omdat je op de foto niet altijd even goed kunt zien hoe groot de laurier is, moet je goed kijken naar de lengte. Je wil natuurlijk geen veel te kleine of te grote laurier. Gelukkig staat bij LeopoldFlora de lengte van de laurierboom gewoon aangegeven op de website. Een ander belangrijk kenmerk van de kunst laurier is dat hij niet van echt te onderscheiden is. Wat hij voor heeft op een echte laurier is dat hij goed tegen UV-straling, regen en kou kan. Om dit te bereiken zijn materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt om de plant vorm te geven. 

 

Aanbod kunst laurierbomen

Voor een groot aanbod kunst laurierbomen voor buiten kun je terecht bij LeopoldFlora. Ze zijn dus bestand tegen UV-zonlicht, regen en vorst, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de effecten van het weer. Bovendien fleurt het je tuin op en kun je het hele jaar genieten van prachtig groen. Op de site van LeopoldFlora kun je meerdere kunst laurierbomen voor buiten bekijken en kun je ook terecht voor andere kunstplanten en kunstbomen. 

Voordelen van LeopoldFlora

Ben je overtuigd en ga je voor een kunst laurier in jouw tuin? Dan kun je die bestellen bij LeopoldFlora, en profiteer je gelijk van de verschillende voordelen. Zo is verzending gratis bij een bestelling vanaf €75,-. Zit je onder dat bedrag? Dan is de verzending nog steeds goedkoop met een verzendbedrag van €6,95. Heb je toch nog vragen, of heb je advies nodig bij de keuze voor de beste kunstplant voor buiten? De specialisten van LeopoldFlora helpen jou daar graag bij! 

 

https://www.leopoldflora.com/nl/