Grotemarkt beraad Blog

Pagina’s

Meest recente berichten

Categorieën

Archief

Egalisee Bestratingen levert uitstekend vakwerk

Een mooi terras of tuinpad aanleggen in uw tuin is lastiger dan u denkt. Wanneer de bestrating niet goed aangelegd is, is de kans aanwezig dat er regenwater op het terras blijft staan. Ook kan uw mooie terras in korte tijd al gaan verzakken. Dit is natuurlijk erg zonde en zorgt voor een hoop ergernis. Daarom is het aan te raden om het bestraten van uw tuin over te laten aan een specialist. Egalisee Bestratingen is de ware specialist in het aanleggen van (sier) bestrating in Breda en omgeving. Of het nu gaat om het aanleggen van een terras, een oprit of een tuinpad, wij hebben de vakkennis om de bestrating perfect aan te leggen zodat u er jarenlang plezier van heeft. Naast onze vakkennis hebben wij een groot aanbod aan verschillende soorten tegels en stenen. Alle tegels en stenen die wij aanbieden zijn scherp geprijsd. Kunt u hulp gebruiken bij het tuinontwerp? Wij hebben al vele tuinontwerpen gemaakt en helpen u graag om ook van uw tuin een plaatje te maken.

De gezichten achter Egalisee Bestratingen

Wij zijn Anton Baremans en Bas Beekers, de gezichten achter en oprichters van Egalisee Bestratingen. Voordat wij samen ons eigen bedrijf zijn gestart waren we collega’s. Als collega’s hadden we zo’n goede samenwerking dat we besloten hebben om samen verder te gaan. Inmiddels is Egalisee Bestratingen een begrip in Breda en regio. Wij zijn professioneel en werken zeer secuur. Bekijk zeker eens al onze projecten op onze website! Naast bestraten kunt u ons eigenlijk alle tuinwerkzaamheden laten doen, van het plaatsen van een tuinhuis of schutting, een strak gazon aanleggen tot het snoeien van planten en bomen. We bezitten jarenlange ervaring en hebben ons eigen materieel. U kunt altijd een offerte aanvragen, wij maken graag kennis met u!

Keramische tegels van topkwaliteit

Heeft u voor uw terras gekozen voor keramische tegels? De keramische tegels die wij gebruiken komen uit Italië en China en zijn van de hoogste kwaliteit. Keramische tegels leggen is geen makkelijke klus en vraagt dus om vakmanschap. Wij hebben dit vakmanschap zeker in huis en al veel ervaring met het aanleggen van terrassen of tuinpaden met keramische tegels.

https://www.egaliseebestratingen.nl/
Grotemarktberaad

© 2020 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.