Grotemarkt beraad
Image default
Groothandel

Een sterke emmer met deksel 5 liter

De Stichting Vrienden van het Land organiseert begin volgend jaar haar 5 jarig jubileum. Als aardigheidje denkt het bestuur van de stichting haar leden een herinnering te geven. Maar die herinnering moet tegelijkertijd een handig cadeau zijn. De penningmeester is alleen een beetje zuinig en wil per lid niet meer dan een paar euro uitgeven. De voorzitter, die een fervent sportvisser is, is met het idee gekomen alle leden een emmer met deksel 5 liter te overhandigen na de festiviteiten. Zelf heeft hij veel aan dit cadeau, want hij gaat hem als emmer gebruiken om de vis in te bewaren tijdens het vissen.

 

Food en non-food in een emmer met deksel 5 liter

De renovatie van de wijk Oneindig in de grote stad is zo goed als klaar. De huurders hebben deze keer allemaal perfect meegewerkt en zijn zonder morren even naar andere tijdelijke onderkomens verhuisd. Ze hebben heel veel geduld getoond want het werk liep nogal uit. Nu wil de Woningbouwvereniging dat de bewoners zelf de buurt en hun eigen tuintje onderhanden gaan nemen. Daarom heeft het voltallige bestuur van de Woningbouwvereniging besloten om alle hoofdbewoners van de wijk een emmer met deksel 5 liter te geven. De emmer is met aarde gevuld om de bewoners een zetje in de rug te geven om de tuinen te gaan aanpakken. De emmers met deksel 5 liter zijn aangeschaft bij verpakkingswebwinkel.nl, een gespecialiseerde online webshop waar ook bedrukte emmers met deksel 10 liter in grotere aantallen besteld kunnen worden.

 

Ook voor jou een emmer met deksel 5 liter

Je kunt ook gewoon 1 emmer met deksel online bestellen bij verpakkingswebwinkel.nl. Kun je de speelgoedautootjes van je jongste in opbergen. De emmer is ook nog afsluitbaar!