Grotemarkt beraad
Image default
Groothandel

Probeer nicopods wanneer nicotinekauwgom niet werkt

Eet jij je suf aan de nicotinekauwgom, maar is je behoefte naar een sigaret nog steeds groot? Dit is niet zo gek, deze kauwgom blijkt namelijk lang niet altijd te werken. Ook de pleisters werken lang niet bij iedereen. Hierdoor kan het zijn dat je denkt dat stoppen voor jou niet mogelijk is, maar dat is het zeker wel. Wanneer je echt wilt stoppen met roken en nicotinekauwgom niet werkt, is het een goed idee nicopods te gaan proberen. Nicopods zijn een legaal alternatief voor de tabaksvariant snus. Legale snus kopen bij de groothandel in Nederland.

Wat zijn nicopods?

Nicopods zijn zakjes met nicotine, ook wel pouches genoemd, en deze stop je in je mond. De zakjes zijn erg klein en passen tussen je tandvlees en je bovenlip. Dit zit vrij comfortabel, en je hebt hier dus ook geen last van. Door deze in je mond te plaatsen komt er nicotine vrij, waar je lichaam behoefte aan heeft. Daarnaast zit er vaak ook nog een smaakje aan, die je zelf uit kunt kiezen, die sterker aanwezig is dan de nicotine.

Het grote voordeel hierbij is dat de pods alleen nicotine en een smaakje bevatten, en dus geen tabak. Zodra je hiermee begint ben je dus in één klap van de tabak af, maar hier zal je geen last van hebben omdat je nog wel nicotine binnenkrijgt.

De nicotine afbouwen

Wanneer je ook de nicotine af wilt bouwen is dit ook zeker mogelijk. Bij de meeste merken kun je namelijk het gehalte nicotine aanpassen, zodat je bij elke bestelling iets minder nicotine kunt bestellen. Zo krijg je ongemerkt minder binnen waardoor je er uiteindelijk helemaal vanaf bent en je de pouches enkel nog gebruikt voor het smaakje. De variatie in smaak is daarnaast erg groot, er komen nog steeds nieuwe smaken bij, zodat je elke keer weer een nieuwe smaak uit kan proberen totdat jij de perfecte smaak voor jezelf gevonden hebt.

https://pouches.eu