Grotemarkt beraad
Image default
Groothandel

Hoe kies je hoogwaardige LED panelen?

Veel kopers wenden zich tot hoogwaardige LED panelen om hun huizen en bedrijven te verlichten. LED panelen zijn ideaal voor plaatsing in standaard plafondsystemen en kunnen de bestaande TL-verlichting vervangen. Kopers kunnen profiteren van het beste van twee werelden met helderdere omgevingen, lagere onderhoudskosten en een langere levensduur. Dit is een goed moment om te investeren in LED-licht panelen, omdat ze betrouwbaarder zijn, gemakkelijk te installeren en vooral veel minder energie verbruiken. LED-lampen zijn een van de meest populaire keuzes geworden voor het creëren van decoratieve verlichting. Laten we nu eens kijken hoe u hoogwaardige LED-panelen kunt kiezen voor uw huis of bedrijf.

Overweeg grootte en positie

De meest populaire factor bij het kiezen van LED-paneelverlichting is de grootte. De meest populaire maat is LED Paneel 600×600 en LED Paneel 120×30. Het hangt ervan af of u uw oude LED-verlichting vervangt door een nieuw systeem. Als dat zo is, is het net zo eenvoudig als het installeren van nieuwe armaturen. Zo niet, dan is het meer werk omdat je een nieuw rooster moet installeren. Daarnaast hebben LED-drivers stekkers en stopcontacten voor een snelle en eenvoudige installatie.

Overweeg kleurtemperatuur

De kleurtemperatuur is gebaseerd op uw wensen. Het betekent “hoe het licht eruit zal zien” en wordt weergegeven door Kelvin (K). Elk type toepassing kan een andere kleur vragen, een kantoor gebruikt bijvoorbeeld 5000 K omdat dit de beste temperatuur is voor een kantooromgeving. Het belang van kleurtemperatuur is dat het het menselijk brein kan beïnvloeden. Het hebben van een verlichting die lijkt op daglicht zorgt ervoor dat het menselijk brein erop reageert, en je zult wakkerder, actiever en alerter zijn. Als je je huis verlichting aan het veranderen bent, kies dan voor 4000K, het zal meer als natuurlijk zonlicht door je plafond lijken. 4000K is de perfecte mix van zowel koel wit als natuurlijk wit, omdat het een vleugje zacht koel en warm heeft en uitgebalanceerd licht levert. Natuurlijk witte LED-panelen stralen licht uit tussen 400K en 5000K, wat op zonlicht lijkt. Dit is de ideale keuze voor garages en kelders. Warmwitte LED-panelen stralen licht uit tussen 2700K en 3000K, wat eruitziet als de traditionele gouden kleur van gloeilampen. Dit is de ideale keuze voor verpleeghuizen.