Grotemarkt beraad
Image default
Dieren

Een leuke activiteit als dierenarts

Als dierenarts in Waalre maak je heel veel leuke, maar ook heel veel minder leuke dingen mee. Vaak zijn het de minder leuke. Een huisdier dat gezond is, zul je niet snel op bezoek krijgen in je praktijk. Daarom is het belangrijk dat je ook leuke momenten voor jezelf creëert. Dit kun je door middel van het organiseren van leuke activiteiten, denk bijvoorbeeld aan het houden van een informatieve puppyparty.

Wat is het?

De puppyparty is eigenlijk niet meer dan een leuke en vooral educatieve bijeenkomst voor nieuwe puppy eigenaren. Middels een (PowerPoint) presentatie kun je de eigenaren voorlichten over de meest belangrijke onderwerpen, met betrekking tot het houden en opgroeien van een puppy. Denk hierbij aan onderwerpen als:

–          Opvoeding en gedrag

–          Hoe leren honden

–          Voeding voor een opgroeiende pup

–          Het belang van vaccineren

–          Bestrijding van vlooien, teken en wormen

–          Het belang van een puppycursus

–          Het belang van verzekeren en chippen

De puppy mag mee

Eigenlijk het leukste onderdeel van de bijeenkomst is dat alle nieuwe puppy’s mee mogen. Terwijl de eigenaren geïnformeerd worden, leren de puppy’s juist om te gaan met soortgenoten én de vreemde situatie. Daarbij maken de pups ook nog op een prettige manier kennis met jouw praktijk. De puppyparty is daarom niet alleen een heel leerzame activiteit voor de eigenaren, het is vooral ook erg leuk en gezellig voor jou als dierenarts Waalre.

https://web-wings.nl/