Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

De wasserij in Rotterdam voor het reinigen van al uw waardevolle textiel

Sommige kledingstukken wilt u niet zomaar in de wasmachine gooien. Met delicate stoffen van bijvoorbeeld uw mooiste feestkleding moet met zorg worden omgegaan. Easy Wash heeft de kennis en de juiste apparatuur in huis om uw waardevolle textiel met zorg te reinigen. Zo maken ze gebruik van de nieuwste apparatuur van Miele. De wasmachines zijn voorzien van speciale soft-care trommels, die uw was beter schoonmaken en zorgen voor minder slijtage. En dat supersnel: in minder dan drie kwartier wordt uw was schoon, en in 12 minuten kan uw was gedroogd worden. Zo is uw was binnen een uur schoon en droog! En u hoeft niet te wachten, ondertussen kunt u even een boodschap doen of gaan winkelen. Daarna kunt u direct in de wasserij uw was vouwen op de grote vouwtafels.

Ook voor de grote was

De Miele wasmachines van de wasserij in Rotterdam zijn geschikt voor 7 tot 14 kilo was. Ideaal voor bedrijven die veel was hebben, maar ook voor als u een groot gezin heeft. Ook wanneer u veel grote stukken textiel, zoals beddengoed te wassen heeft, is het wel zo prettig om de ruimte te hebben. Deze ruimte heeft u bij de wasserij in Rotterdam. Wilt u de was van uw bedrijf laten doen? Hierover maken we graag afspraken met u. Wij begrijpen dat fris gewassen en strak geperste en gestreken bedrijfskleding en tafellinnen bijdragen aan uw imago. Daarom doen wij ons uiterste best om uw bedrijfswas zo schoon en strak mogelijk te krijgen.

Kwaliteit voorop

Easy Wash wil als dé wasserij in Rotterdam louter kwaliteit leveren. Daarom maken ze niet alleen gebruik van de nieuwste apparatuur, maar ook van de beste wasmiddelen van Ariel Professional. Speciaal textiel, zoals galakleding en horecatafellinnnen, wordt gereinigd met de speciale chemicaliën van Kreussler Duitsland. Deze zorgen voor een zeer schone was, terwijl het milieu toch gespaard blijft.

https://www.easywash-wasserij.nl