Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

Kwalitatief Schoonmaakbedrijf – Kies voor Glossy Cleaning

Schoonmaakbedrijf NijmegenGlossy Cleaning

Waar moet ik opletten bij de keuze voor een schoonmaakbedrijf?  En hoe weet ik of een schoonmaakbedrijf bij mij past? In een branche met ontzettend veel schoonmaakbedrijven is het hedendaags lastig om een geschikt schoonmaakbedrijf te vinden. Naast dat we van deze situatie gebruik willen maken door ons te introduceren, willen we u ook kennis laten maken met de markt. 

Wat kunnen we voor u betekenen in uw zoektocht naar een geschikt schoonmaakbedrijf in Nijmegen? Dit is onze missie!

In de continu veranderende, maar vooral digitaliserende wereld wordt persoonlijke aandacht steeds schaarser. Niet alleen in de schoonmaakbranche, overal zien we de wereld om ons heen veranderen. Klanten worden slecht geholpen en medewerkers vormen slechts een nummertje voor het bedrijf. Glossy Cleaning is in haar bestaansrecht hier fundamenteel op tegen. Wij staan voor een fijne, persoonlijke communicatie met de klant en onze medewerkers zijn volwaardige persoonlijkheden binnen onze organisatie. Glossy Cleaning is een relatief kleine speler; en dat vinden wij absoluut niet erg! Onze charme zit immers in onze kleinschaligheid.

Met veel passie hebben wij de volgende missie geformuleerd:

“Glossy Cleaning wil regionale partners voorzien van een kwalitatieve, duurzame schoonmaakpartner met uitgebreid aandacht voor de wensen van iedere individuele klant.”

Bent u van plan offertes aan te vragen bij verschillende schoonmaakbedrijven in Nijmegen? Graag aandacht voor het volgende:

Nadat u verschillende offertes heeft aangevraagd en ontvangen gaat uw aandacht direct uit naar de goedkoopste aanbieder. ”Schoonmaak is schoonmaak toch? Wie gaat er nou meer betalen voor dezelfde dienst?” Terecht dat u dit denkt, maar heeft u zichzelf al afgevraagd waar het prijsverschil tussen de verschillende bedrijven vandaan komt? Zal de kwaliteit en service van de geleverde dienst gelijk zijn tussen de verschillende schoonmaakbedrijven? Het antwoord is simpel: je betaalt een hogere prijs voor een schoonmaakbedrijf dat kwaliteit en goede services wilt leveren.

http://www.glossycleaning.nl