Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

Opslag nodig voor diepvriesproducten? Frigo Group is de juiste partner

Heeft u een eigen onderneming en wilt u een vriesopslag huren? Dan bent u bij Frigo Group aan het juiste adres! Sinds 1973 verzorgt de Frigo Group diepvriesopslag voor verschillende multinationals en behoorlijk wat ondernemingen uit het MKB. Ze zijn specialist op het gebied het ontvangen, opslag en uitslag van diepvriesproducten. Wanneer u een diepvries opslag wilt huren, bent u misschien ook op zoek naar een partij die u kan helpen met het logistieke gedeelte. Frigo kan de diepvries distributie voor u verzorgen. Dagelijks handelen ze grote goederenstromen af voor fabrikanten van onder meer aardappelproducten, toetjesfabrikanten en vruchtenhandelaren. Ze regelen dat de goederenstromen correct uitgeleverd worden en verrichten diverse VAL-activities voor klanten. Naast een vriesopslag huren hebben veel klanten geconditioneerd vervoer geregeld bij Frigo Group Logistics. Samengevat kunt u bij Frigo Group terecht voor het huren van vriesopslag, het regelen van diepvries- en koeltransport en andere bijkomende werkzaamheden.

Met een vrieshuis blijft de kwaliteit gewaarborgd

Uiteraard wilt u dat uw levensmiddelen op de juiste wijze ingevroren worden. Frigo Group maakt gebruik van een vrieshuis en zorgt ervoor dat de kwaliteit van de levensmiddelen gegarandeerd wordt. De logistieke dienstverlener diepvries heeft alle nodige kennis in huis hoe de voedingsmiddelen tot in het middelpunt ingevroren moeten worden, voordat ze in het magazijn worden bewaard.

Voedingsmiddelen worden op verschillende wijze ingevroren. Zo wordt bijvoorbeeld maatjesharing zeer diep en snel ingevroren in de vriestunnel, dit wordt gedaan omdat deze vis een hoog zoutgehalte heeft.

Het vrieshuis is uitgerust met een vriestunnel en deze heeft continue kwaliteitsbewaking. Hier wordt ervoor gezorgd dat er een constante temperatuur die 24 uur per dag gecontroleerd wordt. Frigo maakt gebruik van een klimaatsysteem dat ervoor zorgt dat machines alleen werken als dat nodig is en past de inkoop aan op het aanbod van energie op dat tijdstip.

https://www.frigogroup.com/