Grotemarkt beraad
Image default
Eten en drinken

Catering op maat voor uw bruiloft

Wanneer u binnenkort een bruiloft heeft dan komt er zeker een moment waarop de gastenlijst moet worden samengesteld en een locatie moet worden gekozen waar het bruiloftsfeest gehouden gaat worden. Omdat er best veel geregeld moet worden voor een bruiloft is het ideaal wanneer er gebruik kan worden gemaakt van een locatie waar alles tot zijn recht komt. Bij welling Catering Oosterbeek kun je dit bijvoorbeeld prima laten verzorgen. Naast een mooie locatie in de regio wordt het feest compleet geregeld door deze specialistische cateraar. Uw wensen staan natuurlijk centraal maar er is veel mogelijk.

Champagne, hapjes en amuses als ook een diner

Wanneer er gefeest moet worden mag de champagne natuurlijk niet ontbreken en uw gasten zullen dan ook altijd ontvangen worden met een glas champagne. Over de rode loper worden zij ontvangen met en het zal hun aan niets ontbreken. Een heerlijke amuse en later voorafgaand aan het feest kan er ook nog een buffet worden geserveerd waar alle gasten heerlijk van kunnen genieten. Natuurlijk wordt alles door ons geregeld en als de locatie in de buitenlucht gaat plaatsvinden zullen wij ook zorgen voor tenten, stoelen, servies, bediening en veel meer. Alles om uw bruiloftsfeest of receptie tot een geslaagd evenement te maken.

Bruiloftsfeest kan beginnen

Natuurlijk is een bruiloft pas compleet als er ook een feest kan worden gegeven. Bij ons kunt u live muziek bestellen of zelfs een DJ die de avond muzikaal zal ondersteunen. Natuurlijk zorgen wij voor de drank en bediening en worden er geregeld hapjes bezorgd. Wilt u een vaste prijs per gast dan is dit mogelijk. Ook zorgen wij ervoor dat alles weer netjes wordt opgeruimd de volgende dag. Kortom u kunt volop genieten van uw feest en wij verzorgen verder alles voor u. Wij maken er een onvergetelijke dag van voor u en uw gasten.