Grotemarkt beraad
Image default
Electronica en Computers

Audiovisuele dienstverlening in Gelderland

Steeds meer bedrijven hebben bij het gebruik van audiovisuele middelen hulp nodig van een gespecialiseerd bedrijf. Of het nu gaat om video bewaking, bedrijfspresentatie door gebruik van professionele video en audio of educatie via smartboards het is een vak op zich aan het worden gezien de laatste ontwikkelingen. Narrowcasting en of led schermen die voor bedrijfsreclame worden gebruikt zijn enorm geavanceerd geworden en om deze vormen van reclame op een goede manier te plaatsen is het verstandig een specialist in te schakelen. Faas Audiovisuele dienstverlening uit Westervoort is zo een specialist die uw bedrijf uitstekend kan ondersteunen.

Verkoop en verhuur van apparatuur

Wanneer u audiovisuele apparatuur als een videowall, led scherm, smartboard, digibord of beamer moet aanschaffen kunt u dir natuurlijk bij faas doen. Maar u kunt zich natuurlijk eerst ook goed laten informeren en of wanneer u tijdelijk iets nodig heeft gewoon huren. Bij aanschaf heeft u altijd het nieuwste van het nieuwste maar ook nog eens voor de beste prijs. Bovendien heeft u direct de expert met zijn service voor handen die u helpt bij de installatie van alle apparatuur. Een groot voordeel bovendien als er iets moet worden vervangen of uitgebreid aangezien alle componenten goed op elkaar zijn afgestemd bij Faas.

Service de basis van succes

Omdat de audiovisuele dienstverlening van Faas verder gaat dan alleen een product is het juist de kennis waar u optimaal gebruik van maakt. Veel bedrijven hebben geen weet van de mogelijkheden voor hun organisatie. JFAD is als specialist op dit vlak continue actief met de laatste ontwikkelingen die bovendien bij zowel kleine als grote bedrijven worden toegepast. Wees dus niet verrast door de bijzondere service waarbij er wordt meegedacht om uw wensen optimaal te realiseren. Ook wanneer u advies wilt t.a.v een bedrijfsactiviteit waarbij audio of video gebruik moet worden dan is het zeker de moeite waard om jfad te benaderen.