Grotemarkt beraad
Image default
Electronica en Computers

Een geslaagde rondleiding door je bedrijf

Veel bedrijven houden tegenwoordig rondleidingen in een fabriek of productieruimte. Dan wil je een zo goed mogelijke indruk maken op ja gasten en hen op een duidelijke en verstaanbaar manier vertellen over het bedrijf en de activiteiten.

AXIWI heeft hiervoor een speciaal tourguide systeem ontwikkeld, zodat je duidelijk kunt communiceren en je gasten kunt vertellen waar het je om gaat, zelfs midden in een werkende fabriek waar veel lawaai kan binnenkomen.

Natuurlijk is dit niet alleen heel handig om gasten rond te leiden, maar ook voor de werknemers die in je fabriek werken om met succes met elkaar te communiceren om een product te maken dat het beste is wat het kan zijn.

Of wat te denken van trainers en cursisten? Het is gemakkelijker voor de trainer om hen via de koptelefoon duidelijk te instrueren, want het kan lawaaiig zijn en het is niet erg comfortabel voor de cursist om de trainer voortdurend in zijn nek te hebben hijgen.

Voor de huidige Corona problemen is dit ook een perfecte oplossing, want de trainer kan op afstand blijven en toch duidelijke en begrijpelijke instructies geven.

Teams zullen beter kunnen samenwerken, zien wat er op dit moment nodig is in het produktieproces en collega’s meteen helpen als ze dat nodig hebben.

Er zijn alleen maar voordelen aan betere communicatie binnen je bedrijf, dus waarom zou je het niet eens proberen en zien wat een draadloos communicatiesysteem voor je kan doen?

Dus verbeter de ervaring door alle deelnemers door een uitstekende verstaanbaarheid met dit handige systeem, wat de omstandigheden ook zijn en hoe luid het ook is. Zo wordt een rondleiding door het bedrijf altijd een succes en maak je een uitstekende indruk op elke bezoeker!

Bekijk en probeer het systeem uit bij Axitour en breng jouw unieke ervaring ook over op iedereen die langskomt bij jouw bedrijf.