Grotemarkt beraad
Image default
Telefonie

Zo voorkom je een gebroken scherm

Waarschijnlijk ken je wel meer dan een persoon die met een gebroken telefoonscherm rondloopt. Doodzonde natuurlijk! Je hoopt altijd maar dat dat jou niet overkomt. Hoe voorzichtig je ook met je telefoon omspringt, zo’n gebroken scherm kan iedereen overkomen. Reparatie is niet per se onbetaalbaar, maar je wilt het leed natuurlijk liever voorkomen dan genezen. Met deze tips verklein jij de kans dat jouw scherm aan diggelen gaat.

Gebruik een tempered glass schreenprotector

Dit type screenprotector bestaat uit meerdere lagen gehard, chemisch glas. Dit dunne scherm zal je niet belemmeren in het gebruik van het touchscreen, maar zal je originele scherm beschermen door alle krassen voor zijn rekening te nemen. Mocht je telefoon vallen, dan is de kans groot dat alleen de tempered glass screenprotector breekt en niet het eigenlijke telefoonscherm. Vervolgens hoef je enkel een nieuwe screenprotector aan te schaffen.

Een telefoonhoesje doet wonderen

Als je zo’n mooie nieuwe iPhone 11 hebt weten te bemachtigen, is een stevig en leuk telefoon hoesje van Casimoda de volgende stap. Je wilt je telefoon namelijk koste wat het kost beschermen en een ongeluk zit in een klein hoekje. Welke telefoon je ook hebt, je bent altijd beter af met een hoesje. Vooral flip cases doen het goed. Zolang het hoesje gesloten is, is de kans dat je scherm breekt werkelijk nihil. Telefoonhoesjes zijn niet alleen functioneel, maar geven je outfit een modieuze look. Genoeg reden om er een aan te schaffen dus!

Draadloos muziek luisteren

Het is je vast wel eens overkomen: je bent op een luxe fashion blog aan het lezen wat de laatste mode trends zijn, staat op van je bureaustoel en vergeet even dat je oortjes in hebt. Terwijl je wegloopt, voel je de kabeltjes aan je oren trekken, maar voor je doorhebt wat er gebeurt, ligt je telefoon die op je bureau lag met het scherm op de harde tegelvloer. Dit soort situaties zijn te voorkomen door draadloos muziek te luisteren.

https://www.casimoda.nl/