Grotemarkt beraad
Image default
Telefonie

PDArepair in Breda repareert alle mogelijke schermen

Kwaliteit en service staan voorop bij reparatie- en herstelbedrijf PDArepair. Kwaliteit wil zeggen dat de werkzaamheden alleen door opgeleide vakmensen wordt uitgevoerd. Scherm reparatie Breda van moderne apparaten vraagt om precisie en deskundigheid en daar kun je absoluut op rekenen. Het team gebruikt modern gereedschap dat speciaal gemaakt is voor tablets een smartphones. De onderdelen zijn -tenzij anders afgesproken- nieuw en overeenkomstig het merk. Oftewel alleen originele parts. Service betekent in dit geval allereerst dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Wordt verteld dat je de telefoon morgenmiddag kunt ophalen, dan ligt het toestel vanaf 12.00 uur voor je klaar. De prijs is altijd de prijs die van te voren wordt opgegeven. Garantie is een essentieel onderdeel van de dienstverlening. In de servicevoorwaarden staat verder vermeld dat standaard de garantietermijn van een jaar geldt (uitgezonderd accu’s en moederboards). Mocht er van jouw kant iets belangrijks tussenkomen, dan is het handig te weten dat PDArepair drie maanden lang de tablet of telefoon voor je bewaart.

PDArepair kun je inschakelen voor diverse telefoon reparaties

Batterij vervangen telefoon is een klusje dat PDArepair dagelijks uitvoert. Maar deze firma doet veel meer herstelwerkzaamheden:

-gebroken, gebarsten en anderszins beschadigde schermen vernieuwen;

-een defecte oplaadingang herstellen;

-een kapotte cameraflitser verruilen voor een nieuwe;

-waterschade klachten oplossen.

Zit je met een ander probleem, neem dan telefonisch contact op. Doe je verhaal en de betreffende medewerker legt uit wat PDArepair voor je kan betekenen. Het is altijd mogelijk om het toestel te laten onderzoeken. Je betaalt € 29,00 en hoort zo snel mogelijk wat het probleem precies is en of PDArepair het voor je kan oplossen. Hoeveel het daadwerkelijke herstel exact kost, is afhankelijk van het merk en de serie. Onderdelen voor de allerlaatste iPhone zijn een stuk duurder dan die voor eentje van een paar jaar geleden. En omdat de toestellen steeds geavanceerder worden, zijn de werkzaamheden ook ingewikkelder. Toch is het een prima idee je tablet of telefoon naar PDArepair te brengen; het kopen van een nieuw apparaat is sowieso duurder.

Meer weten? Vul het online contactformulier in op PDArepair.nl. Een snel antwoord is gegarandeerd.

 

https://pdarepair.nl/