Grotemarkt beraad
Image default
Telefonie

Uw smartphone opfrissen

Met de smartphone sta je tegenwoordig op en ga je mee naar bed. De gemiddelde persoon gebruikt de smartphone elke dag. Het is dus niet gek dat de smartphone erop ten duur minder mooi uitziet. Met deze tips straalt en presteert de smartphone beter!

De stof uit de speakers en microfoon zuigen

De smartphone bezit een microfoon en een speaker. De speaker geeft veel beter geluid wanneer alle stof en vuil hieruit gezogen is. Het zal u verbazen hoeveel erin vast zit. Bij de microfoon geldt hetzelfde alleen verstaan mensen u aan de telefoon u beter wanneer de microfoon stofvrij is. Let wel op dat je geen hogedruk spuit gebruikt om het eruit te spuiten, dit zorgt ervoor dat het vast blijft zitten. En minder moeilijk verwijderd kan worden. Lukt dit niet? Kom dan eens langs bij GSM Reparatie Centrum, voor al uw iPhone reparaties in Utrecht

Een frisse nieuwe batterij

De binnenkant van de smartphone is belangrijker dan het uiterlijk van een smartphone. Het is dan ook fijn om een goede batterij te hebben. Na een periode verliest een batterij capaciteit, wat inhoud dat de batterij sneller leeg gaat. Veel mensen hebben dan een gedachte dat ze een nieuwe smartphone moeten kopen, dit is echter niet nodig. Het is zonde om een nieuwe smartphone te kopen als alleen de batterij het minder goed doet. Daarom biedt GSM Reparatie Centrum u de oplossing om een nieuwe batterij te plaatsen. Door de nieuwe batterij zal de smartphone beter door de dag heen gaan.

Wilt de smartphone niet opladen? Probeer het oplaadt ingang uit te zuigen.

Het scherm schoonmaken

Een opfrisbeurt voor de smartphone is op ten duur wel handig, want de smartphone ziet er representatiever uit. Je raak het scherm elke dag aan en hierdoor wordt het scherm vuil en krijgt het scherm vlekken.

Met een frisse uitstraling ziet het scherm er weer goed uit, het scherm is beter leesbaar en de touchscreen werkt beter op aanrakingen. Een tip om krasjes van het scherm weg te halen is om tandpasta zonder gel op een wattenstaafje te doen, maak een draaiende beweging tijdens het draaien tot de kras niet meer zichtbaar is. Maak het scherm weer schoon en de kras is verdwenen.

De smartphone laten opfrissen door gsm-reparatie centrum

Een speaker die na het schoonmaken het nog steeds slecht doet of een dat de belletjes niet goed verlopen door uw microfoon? Het is dan een handig idee om een professionele reparateur zoals GSM Reparatie Centrum naar uw smartphone te laten kijken. Gsm Reparatie Centrum heeft voor elke telefoon reparatie de juiste gereedschap en materialen.