Grotemarkt beraad
Image default
Horeca

Vaardigheden die je leert tijdens een hospitality management opleiding

Er zijn bij het volgen van een opleiding in hospitality management veel vaardigheden die je kunt leren. Van het werken met het publiek tot het trainen van een staf, je zult merken dat er veel mogelijkheden zijn om je vaardigheden die je al hebt te gebruiken en dat je in staat zult zijn om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, die je tijdens je hele carrière zullen helpen. Vaardigheden zijn onder meer:

o Leiderschap

o Koken

o Opleiden

Omdat de hospitality branche blijft groeien, bereidt een diploma je voor op de vele uitdagingen en obstakels waarmee je te maken krijgt.

 

LEIDERSCHAP

Een van de meest waardevolle vaardigheden, die je kunt leren tijdens een opleiding voor hospitality management, is leiderschap. Zelfs als je op dit moment niet het gevoel hebt dat je die vaardigheden hebt om een effectieve leidinggevende te worden, zul je als je eenmaal de opleiding hebt afgerond, hebben geleerd:

o Hoe in een team te werken

o Hoe anderen op te leiden en te instrueren

o Hoe je snel beslissingen kunt nemen

o Hoe je kunt communiceren met personeel

o Hoe met verschillende soorten mensen te werken

Deze vaardigheden kunnen worden toegepast op verschillende gebieden binnen het hospitality management, zoals chef, sous-chef, supervisor, trainer of instructeur.

 

KOKEN

Een andere waardevolle vaardigheid, die je zult leren, is het vermogen om vele soorten voedsel te bereiden. Door opdrachten te voltooien wanneer je in een volledig uitgeruste keuken werkt, leert je verschillende gangen, desserts en hapjes te bereiden.

De mogelijkheid om een ​​verscheidenheid aan voedingsmiddelen te bereiden, zal je toelaten om werk te vinden in veel verschillende restaurants en hotels. Met praktische trainingen zullen de cursussen die je voltooit jouw bekwaamheid om recepten te volgen testen, je meer leren over verschillende soorten voedsel en manieren leren om dit aan anderen te presenteren.

 

OPLEIDEN

Als je anderen moet opleiden, moet je de procedures en de technieken duidelijk kunnen uitleggen zodat ze begrijpen wat er in de keuken nodig is. Dit is een andere vaardigheid die je leert als je een opleiding voor hospitality management voltooit. Het vermogen om anderen op te leiden is iets dat je zou moeten kunnen doen als je na je afstuderen in een managementfunctie wilt gaan werken.

Naast de bovengenoemde vaardigheden, leer je ook hoe je apparatuur op de juiste manier schoonmaakt, menuplannen maakt, een tafelschikking maakt en budgetten in evenwicht brengt. Al deze vaardigheden zijn nodig om succesvol te zijn in de horeca.

 

Voor hospitality training, kijk op Kajola.net

https://www.kajola.net/